Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem minden olyan zavaros:(

Van egy ferfi akivel szexkapcsolat van koztunk es nagyon jo baratok vagyunk de o kapcsolatban el neha ez nekem rossz mint most is volt koztunk szunet is emiat nyilvanvalo hogy soha nem leszunk egyut hisz neki ott a masik nem szereti de a masiktol fugg anyagilag elegge ferre ertheto mert neha olyan mintha szeretne rossz erzes ez nekem neha tudok ugy ranezni mint egy haverra legalabb is elhitetem magammal a szunet alatt megtanultam kezelni a helyzetet hogy nincs velem es nem is lesz mi ertelme ennek tudom erre en kaphatok magamtol valaszt de jo most kiirni talan megnyugtat irjatok velemenyt koszi

2015. jún. 8. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Használj írásjegyeket.
2015. jún. 8. 23:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Telorol irok azert nincs ekezet
2015. jún. 8. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontpontvesszőcske... És ne panaszkodj, de örülj, hogy ingyenesen vállal veled legalább szexkapcsolatot, miközben életvitelszerűen riherongy.
2015. jún. 8. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Én sokszor visszakaptam már az élettől amit tettem és most oké hogy a srác hibája hogy megcsalja a barátnőjét, de ha téged zavarna hogy van barátnője akkor nem is tudná megcsalni. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy nem kéne valakinek a szeretőjének lenni mert lehet, hogy legközelebb te leszel az a lány akinek a barátja szeretőt tart. Magyarul csak annyit tudok tanácsolni, hogy hagyd ezt a srácot és keress valakit akinek nem csak szexre kellessz.
2015. jún. 9. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Fiuk vagyunk es engem az zavar, hogy nem az enyem. leszarom a baratjat, ismerem a baratjat is, neha naluk alszok. harmasozunk is de en vele alszok egyagyba a baratja masik szobaba. Igaza van az elotted kommentekonek nem panaszkodom. Nem riherongy csak gyava fel a sajat labara alni es szeret mert maskep nem csinalna ilyet csak ha othadja a masikat, akkor anyagilag nem tudja jelenleg eltartani magat
2015. jún. 9. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nah, várj, átolvastam kétszer is, mire összeraktam a fejemben a teljes történetet: tehát vagy te és van egy másik férfi, akinek viszont van egy barátja, de veled is létesít szexuális kapcsolatot, sőt!! az is előfordul, hogy hárman együtt csináljátok, és ilyenkor te alszol azzal a férfival, a férfi barátja pedig egy másik helyiségben.

Érdekes egy eset, én számomra ez úgy jött le, hogy akiért te annyira odavagy az pénzért van egy másik pasival, veled meg szexért....

vagy lehet téged szeret? ha így van, akkor sem te vagy neki az első, mert a barátjának a pénze elsőbbséget élvez a te szereteteddel szemben

Ezek után őszintén sajnállak, és ezt nem iróniával mondom, és persze, hogy rosszul esik neked ez, nekem, és szerintem minden embernek rosszul esne. Ebben a történetben te és az a másik férfi járhattok a legrosszabbul, a hasznot, ha nevezhetjük így, pedig a szerelmed "hajtja be".

Szerintem ez még így mehet egy darabig, de nem örökké. Arról nem beszéltetek, hogy a barátodnak úgy kellene rendeznie a dolgait, hogy kis időn belül el tudja magát tartani, és esetleg, ha valóban téged szeret jobban, veled egy kapcsolatban lenni?

2015. jún. 15. 15:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Hat beszeltunk errol de ossze is vesztunk tobb honaoig nem beszeltunk neki jo igy nem mer lepni mert egy beszari alak
2015. jún. 15. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj ki ebből. A pasival gondolom nem házas, ha meleg, szóval túl nagy függés nem lehet, esetleg kihasználás, ha csak a pénzéért van vele. Ha szét is mennének, sem nyernél sokat vele, mert az jön le, hogy nem szeret, ha a pénzt választja... Ebből nem sok jó sülhet ki, megszakítanám vele a kapcsolatot...
2016. jan. 14. 00:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!