Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy meleg lettem?
Figyelt kérdés
Szóval egyszer régen mikor még biszexuálisnak gondoltam magam többször is lefeküdtem egy lánnyal, és mindig élveztem nagyon jó volt :) Ez történt kb 5 éve. Az utóbbi 3 évben viszont csak fiúkkal voltam. Hétvégén viszont újra találkoztunk és újra megtörtént a dolog. Eddig oké de most egyáltalán nem élveztem a dolgot. Az oké hogyha meleg vagyok - már megbarátkoztam vele- de akkoriban miért élveztem mi változott??? 24/F2015. jún. 7. 19:00
1/6 MrPifta válasza:
ha biszex vagy, akkor lehetnek olyan szakaszok az életedben, mikor jobban érdekelnek a nők, máskor a férfiak
3/6 anonim válasza:
Neked kell tudnod, mi változott. Ha addig nem voltál még fiúkkal, akkor lehet, hogy ezért volt jó lánnyal is, mert nem próbáltad azt, ami neked jobb. Pl. sokáig eszel xy kaját, tök jó, de aztán egyszer eszel egy 20× jobbat, akkor az első máris nem tűnik olyan jónak, nem? Bocs, hülye példa, hirtelen ez jutott eszembe.
És azt se felejtsük el, hogy emberek vagyunk, nem gépek. Változunk az idővel, stb-stb. Pár éve nekem is bejött egy bizonyos típusú külső, most meg úgy érzem, hogy baromi ízlésficamos lehettem.
4/6 anonim válasza:
nem mindegy, mi vagy? csak élvezd amit csinálsz :P
5/6 A kérdező kommentje:
addig is voltam fiúkkal..
2015. jún. 7. 19:12
6/6 anonim válasza:
Lehet h egyszeruen nem volt Jo a szex... Megesik, de ettol meg nm less vki Csak meleg v Csak hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!