Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, soha sem akartatok nővel lenni, vagy heterók lenni?
én egyszer kipróbálnám nővel, csak nem tudom hogy próbálkozzak náluk!
24F
Én annó nem akartam elfogadni, hogy meleg vagyok, de rájöttem, hogy felesleges ez ellen küzdeni, mert változni úgysem fog semmi. Inkább elfogadtam és boldog meleg párkapcsolatban élek évek óta.
Mellesleg a női testről annyit, hogy a mellek hidegen hagynak, a puncitól pedig undorodom... így azért elég nehéz lenne magam izgalmi állapotba hozni egy nővel. :D
25F m
16 évesen jöttem rá hogy meleg vagyok, de mai napig annyira vágyok rá hogy egyszer kipróbálhassam nővel is. sajnos nincs rá lehetőségem mert nem vonzódok a nőkhöz egyáltalán.
31F
régen igen de mostmár nem
azt a 20 évet már nem adja vissza semmi
6 évig szenvedtem, hogy elfogadjam magam és heteró akartam lenni, de alapvetően csak a társadalmi nyomás miatt, mert mindenhonnan az jött, hogy ez rossz meg elítélendő. Úgy 1 évvel ezelőtt viszont elfogadtam, hogy meleg vagyok és nem akarok rajta változtatni.
Csak találnám meg végre a hozzám illő fiút. :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!