Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, soha sem akartatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, soha sem akartatok nővel lenni, vagy heterók lenni?

Figyelt kérdés
Nem a társaalmi nyomás végett,hanem egyszerűen,hogy ti nem akartok melegek lenni,nem fogadjátok el a melegségeteket!

2015. jún. 7. 15:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem akartam
2015. jún. 8. 19:37
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

én egyszer kipróbálnám nővel, csak nem tudom hogy próbálkozzak náluk!

24F

2015. jún. 8. 20:01
 13/18 anonim ***** válasza:
51%

Én annó nem akartam elfogadni, hogy meleg vagyok, de rájöttem, hogy felesleges ez ellen küzdeni, mert változni úgysem fog semmi. Inkább elfogadtam és boldog meleg párkapcsolatban élek évek óta.

Mellesleg a női testről annyit, hogy a mellek hidegen hagynak, a puncitól pedig undorodom... így azért elég nehéz lenne magam izgalmi állapotba hozni egy nővel. :D

25F m

2015. jún. 9. 11:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen jöttem rá hogy meleg vagyok, de mai napig annyira vágyok rá hogy egyszer kipróbálhassam nővel is. sajnos nincs rá lehetőségem mert nem vonzódok a nőkhöz egyáltalán.

31F

2015. jún. 9. 21:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én évekig próbálkoztam azzal hogy heteróvá változtassam magam. Barátnőim voltak. De nem ment. Nem voltam önmagam. önpusztítóvá váltam. Rossz volt ez nekem is meg a környezetemnek is. Amikor padlóra kerültem akkor rájöttem hogy amit eddig csináltam az csak rosszra vezet. El kell fogadjam magam. Azóta rendbejött minden. 2 éve van párom akivel nagyon szeretjük egymást.
2015. jún. 14. 08:52
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

régen igen de mostmár nem

azt a 20 évet már nem adja vissza semmi

2015. jún. 14. 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

6 évig szenvedtem, hogy elfogadjam magam és heteró akartam lenni, de alapvetően csak a társadalmi nyomás miatt, mert mindenhonnan az jött, hogy ez rossz meg elítélendő. Úgy 1 évvel ezelőtt viszont elfogadtam, hogy meleg vagyok és nem akarok rajta változtatni.

Csak találnám meg végre a hozzám illő fiút. :)

19/F

2015. jún. 14. 21:59
 18/18 anonim ***** válasza:
92%
Én például próbáltam lányokkal is. Persze nem mondtam el nekik, hogy amúgy fiúkkal szoktam csinálni általában. Alapvetően nem undorom a női testtől, úgyhogy megfelelő előjátékkal sikerült elérniük, hogy felálljon, és végül meg tudtam dugni őket, de azért kicsit fura volt, és közben annyira nem izgatott a dolog. Főleg punciba betenni volt szokatlan érzés. Úgyhogy én megértem azokat a heterókat, akik inkább análisan csinálják. :D
2015. jún. 22. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!