Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek már tényleg többen vannak mint a heterok? Visza fogott inteligens válaszokat várok 2013 végéig.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 17:17
2/29 anonim válasza:
szerintem nem.
ez remélem elég visszafogott és intelligens volt.
4/29 anonim válasza:
Ha jól emlékszem az általánosan elfogadott nézet szerint a melegek aránya a társadalomban 3-5%. Még a legpesszimistábbak szerint is 10% körül mozog. A biszexuális hajlam más kérdés, ott a férfiak 30, a nők 65%-a létesítene egyszeri, alkalmi szexuális viszonyt egy azonos neművel feltételezvén, hogy soha sem derül ki a dolog.
5/29 animefan98 válasza:
Egy Japánban miért lennének sokan melegek? És a melegek nincsenek sokan.
7/29 anonim válasza:
Szerintem nem, csak ők kérdeznek többet, mert mégis csak nehezebb nekik :D Mert ha valaki hetero annak viszonylag könnyű hogy mit hogyan csináljon , de egy melegnek biztos nem!
14/f
8/29 anonim válasza:
Nem tom honnan jött ez a megállapítás de helytelen.
9/29 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy minden 10. ember homoszexuális
10/29 anonim válasza:
Ennél viccesebb kérdést még nem olvastam itt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!