Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha néha ki elégíttetem magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha néha ki elégíttetem magam egy meleggel orálisan nő hiányában akkor meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Nem vonzanak a férfiak szexuálisan, de nem tudom, hogy keressek csak ilyesmire nőket, a melegek pedig állandóan keresnek ilyen "szex kapcsolat" szerűségeket gondolom könnyebb dolgom lenne ezen a területen :D

2015. jún. 3. 16:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Mivel engeded,hogy kielégítsen egy férfi,ezért minimum biszexuális vagy,akár tagadod,akár nem.
2015. jún. 3. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
98%

Izgat a dolog, hogy egy pasi szop le? Mert abban az esetben minimum kíváncsi-bi vagy.

Ha csak a kényeztetés kell a farkadnak és mindegy, hogy milyen nyelvtől jön akkor viszont tuti "csak" egy kíváncsi-bi vagy. De a hajlam megvan benned.

2015. jún. 3. 16:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

egy valamit én nem értek:

"Ha néha ki elégíttetem magam egy meleggel"

és

"könnyebb dolgom lenne ezen a területen"

az elsőben már megtetted, a másodikban pedig tervezed megtenni

most akkor megtetted vagy nem?

2015. jún. 3. 16:09
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem önmagában attól élvezheti a kérdező a dolgot, hogy hetero. :) Ha esetleg szeretnéd, hogy kielégítselek írj. ;) 21/F bi passzív
2015. jún. 3. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#3, műveltető szerkezetet használt a kérdező, nem múlt időt. :(
2015. jún. 3. 16:12
 6/13 A kérdező kommentje:

Ha csak a kényeztetés kell a farkadnak és mindegy, hogy milyen nyelvtől jön akkor viszont tuti "csak" egy kíváncsi-bi vagy.

Jelen esetben itt tartok, de még nem tudom eldönteni, hogy képes lennék-e megtenni szóval teljesen elméleti síkon megy a dolog :D

2015. jún. 3. 16:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy. Nincs ezzel semmi gond.
2015. jún. 3. 18:21
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Logikus a felvetésed! Mármint orális szexre könnyebben meleg férfit találni, mint nőt. Ha nincs benned undor, hogy egy másik férfi érinti legérzékenyebb testrészed, sőt még kényeztet is, akkor nem csak gondolati szinten megy ez. Ettől nem leszel homoszexuális. Ha csak az élvezet miatt kényszerülsz férfira. Amennyiben izgat, hogy veled azonos nemű a partner, akkor van benned gay vonal.
2015. jún. 3. 19:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknak szereznél örömet. Nagy hiány van ilyen fiúkból.
2015. jún. 3. 22:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát inkább csak az élvezet miatt :D És hol lehet ilyesmire partnert találni ? :D
2015. jún. 3. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!