Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagy bi fiatal bpi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagy bi fiatal bpi pasikák nektek van már tapasztalotok gruppen szexben?

Figyelt kérdés
Ha igen hányan csináltatok és honnan keritettetek partnert?

2015. jún. 3. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
isakolából, 3an csináltuk
2015. jún. 3. 15:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Ilyenben én is benne lennék, de még egyetlenegy pasit se találok aki normális lenne és nem kamus.

Pedig szexre és társra vágyok :S

2015. jún. 3. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam már 3 aktív sráccal, ha ez gruppennek minősül. :D Kicsit ittunk előtte, hogy oldjuk a feszkót és nagyon fa*sza volt, adtak nekem rendesen. 21/F passzív
2015. jún. 3. 20:04
 4/8 A kérdező kommentje:
De szerencsés vagy :$
2015. jún. 3. 20:11
 5/8 anonim válasza:
100%
Hármas,én is adnám neked rendesen! :D
2015. jún. 3. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen és örök emlék marad! Legénybúcsú buli után történt persze az addig elfogyasztott alkohol segített. A végén négyen maradtunk segíteni a házigazdának a kecót rendbe hozni és hát gruppen lett a vége
2015. jún. 4. 08:06
 7/8 potyike ***** válasza:
Egy értelmes,több nemzedékes csoporthoz szívesen csatlakoznék,ahol szabadon,mindenki azt csinál,amit szeretne és amit a többiek is elfogadnak,mindenféle kötelezettség nélkül.
2015. jún. 4. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én alapvetően a lányokat szeretem, de egyszer beszálltam egy haveromhoz, meg a szeretőjéhez harmadiknak. Én sz*pattam, a haverom dugta a srácot :)
2015. jún. 4. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!