Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúként milyen a kollégiumi élet?
Figyelt kérdés
Igazából csak kíváncsiságból kérdezem, érdekel, hogy ilyen esetben hogy mennek ott a dolgok, előfordulnak-e kínos szituk emiatt, titokban lehet-e/kell-e tartani, hogy viszonyulnak hozzád ha kitudódik, netán volt-e már valami ottani kalandotok, meg ilyemsik.
Ha valaki meg tud osztani személyes tapasztalatokat, vagy tudna mesélni valamit ezzel kapcsolatban, azt nagyon megköszönném. Ha kort is írtok az mégjobb! :)
(Komolytalan válaszokkal légyszi ne raboljuk egymás idejét!)
2015. jún. 3. 00:57
21/23 anonim válasza:
Én egy kisebb főiskola kolijába vagyok. Csak pár felsőbb éves tudja rólam. Ettől függetlenül teljesen normálisak.
Akikkel többet vagyok együtt ők nem tudják, mert tudom, hogy ők nem lennének ilyen nyitottak.
Ez nagyon változó.
Középiskolában meg mindenki seggarc szóval...
22/23 anonim válasza:
Hát én nem tudhatom, de tulajdonképpen potenciálisan bárkiből partner válhat, az pedig fantasztikus lehet!
23/23 anonim válasza:
Számomra a koli érdekes, aki heteronak mondja mahát azt is ágyba lehet vinni. De egyébként szerintem diszkréten kezeld. Mivel sok a rosszakaró szeretett országunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!