Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúként milyen a kollégiumi élet?
Igazából csak kíváncsiságból kérdezem, érdekel, hogy ilyen esetben hogy mennek ott a dolgok, előfordulnak-e kínos szituk emiatt, titokban lehet-e/kell-e tartani, hogy viszonyulnak hozzád ha kitudódik, netán volt-e már valami ottani kalandotok, meg ilyemsik.
Ha valaki meg tud osztani személyes tapasztalatokat, vagy tudna mesélni valamit ezzel kapcsolatban, azt nagyon megköszönném. Ha kort is írtok az mégjobb! :)
(Komolytalan válaszokkal légyszi ne raboljuk egymás idejét!)
igen, jobb a koliban eltitkolni eccerűen azért, mert ha hetetónak hiszenk akkor a jó testű helyes heteró pasik is közvetlenebbek. Simán járkálnak elötted egy szál farokban...
De ha tuggyák, hogy meleg vagy, akkor még boxerben is zavarba jönnek.
A zuhanyzás mindenért kárpótol, az a kedvenc részem a napban :)
Ahogy előttem is írták, nem szabad coming out-olni. Én évekig voltam kolis főiskolás koromban. A nyíltan homoszexuálisokat kerülték.
Én versenyszerűen cselgáncsoztam, szóval elég jó, szálkás izomzattal rendelkeztem. Az emelet elég jó közösség volt. Még a legelső héten felajánlotta valaki (mikor jó kis kék foltokkal, enyhén sántítva megláttak), hogy ha egy kis masszázs segít, szívesen megmasszíroznak, legyúrnak. Pár hét múlva, mikor az érmeimet is látták, többen is ajánlották, hogy segítenek ők is, csak szóljak, és legyúrnak. Egy hónap múlva már a fél folyosó ajánlkozott, úgyhogy minden nap megmasszíroztak.
Miért mesélem mindezt? Amiatt, mert volt nagyon sok jó, erős kezű masszőröm. És nagyon klasszul lelazítottak. És ezek között az engem segítő, és tényleg jóindulatú srácok között volt egy-két olyan is, akinek kőkemény merevedése volt mindig, miközben masszírozott. Tisztelem persze őket is, mert valóban jó volt, hogy minden nap ingyen legyúrtak. De néhányan masszázs közben legálisan :-) rendesen letapiztak, és nekik is kellemes volt.
Persze soha nem tettem szóvá, sem nekik, sem másnak...
Ennyire hálátlan nem voltam...
Ahogy én láttam elég sok srác borotválja már
divat lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!