Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van az embereknek a meleg férfiakkal?
29
jézusom, ezt kicsit egyszerűbben is megfogalmaznád 4-5 mondatban? hogy mi van a túlnépesedéssel és a melegek számának növekedésével és a degradációval? komolyan nem értem, pedig 2x elolvastam :)
Semmi bajom velük..
Számomra nem melegek meg heterók vannak.
Emberek akik jók vagy rosszak.
Ennyi..
Szerintem a földön tényleg ez a "legnagyobb" probléma....
Most komolyan..
Nem mindegy ki kihez vonzódik.
Inkább foglalkozzatok azzal, hogy 100 év múlva nem lesz hol vitatkozni. Inkább erre figyeljetek!!
És hogy van vkinek mersze a melegfelvonuláson felvonuló "majmokat" példénak ide hozni.
Tudtommal azok a "hős" heterók részegen meg egypáran józanul is úgy viselkednek. Szerintem nem a hetró férfiak miatt van az hogy heti 1 nő áldozatul esik, ááá dehogy is arról is azok a "b*zik" tehetnek nem? Na hagyuk már egy melegbe több együtt érzés szurúlt mint az összes heteróba egyaránt. Inkább mindenki a saját háza tájárol alkosson véleményt először!! És igen is ezért tart ott a világ ahol tart. Kár is erről beszélni ez hülye téma.
Én inkább azt kérdezném meg, hogy miért így élünk?
Pazarolunk (élelmiszer, víz stb...), véleményt formálunk arról akit nem ismerünk. Szerintem az ilyen a "alapvető problémákat kellene megoldanunk. Kihangsúlyozom szerintem!!
Am 16F és heteró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!