Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek 90%-a miért passzív?
Mert ha aktívak lennének akkor berakni szeretnék szerintem.
Berakni pedig a lányoknak is be lehet
Jó kérdés, talán mert az szeretnék hogy egy másik férif hatoljon beléjük.
Én uni vagyok, vagyis adnék is meg kapnék is :P
az a legjobb!
Azért mert a nőkkel kiélem az aktív részem.
Nőknek van seggük, punijuk meg még szájuk is, mivel adna többet egy férfi? :D Testileg mindkettő vonz, de mondjuk az anális szexet azt csak kapni szeretem.
De pl. nőknél elég domináns vagyok, viszont férfiaknál igazi ri.bi
Csodás, azt azért elárulod, hogy melyik statisztikai hivatal publikált erről felmérést?
Ha csak az a problémád, hogy meg akarod dugatni magad, de csak olyanokat találsz, akik szintén ezt akarják, de adni derogál nekik, akkor fogalmazz úgy, hogy "az általam ismert melegek 90%-a miért passzív?"
Utolsonak igaza van :D
Ez csak a te szemszoged. Sokan azt mondjak h a bik is inkabb passzivok a melegek is inkabb passzivok.
En pont forditva latom, jo sok aktiv bi van es jo sok uni meleg
ez most olyan h valaki sok sportolot ismer valaki nem, de attol meg rohadt sok sportolo ferfi es no van ;)
Az emberek 90%-a miért általánosít? Attól hogy te ismersz 10 passzív fiút a környezetedben, még nem a 90%-ukra kell rámondani h passzív.
-egy aktív-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!