Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges szerintetek az, hogy valaki képes valaki másnak a szexualitását megváltoztatni?
Figyelt kérdés
csak kérdem, merő érdeklődésből2015. máj. 26. 17:25
1/15 anonim válasza:
Szerintem nem. Hajtottak rám baromi jó nők, még sem lettem hetero...
2/15 A kérdező kommentje:
És mondjuk egy hetero fiubol meleg?
2015. máj. 26. 17:36
3/15 anonim válasza:
az alany tudta nélkül igen XD csak el kell ültetni a vágyat utána megy minden magától
4/15 Komplikato válasza:
Szerintem sem. Persze a valóság picit bonyolultabb mint a politikai marketing, mert pl. a Kinsey skála alapján az emberek többsége inkább biszex aztán vagy elhisszük vagy nem.
5/15 anonim válasza:
Vannak befolyásolható emberek. Bizonyos téren én is kicsit az vagyok, de a szexuális orientációm fix, azon senki és semmi nem tud változtatni.
6/15 anonim válasza:
Legfeljebb nagyon durva agymosással, a személyiség megtörésével. De remélem nem ilyesmire gondoltál.
8/15 anonim válasza:
Akkor én kib*szott agymosó vagyok xD
9/15 A kérdező kommentje:
XD nem agymosásra gondoltam
2015. máj. 26. 18:34
10/15 anonim válasza:
Nem lehet megváltoztatni a szexuális orientációt. Az viszont elképzelhető, hogy valaki, akiben alapvetően megvan a hajlam, csak eddig nem jött felszínre, egy bizonyos személy hatására felismeri ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!