Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
# 8
Te meleg vagy? Légyszíves ne okoskodj már itt. Én meleg vagyok, szedem a szemöldökömet, de még véletlenül sem azért, hogy felkeltsem magamra a figyelmet, hanem mert egyszerűen így jobban tetszik. Nőies sem vagyok egyáltalán, sőt nagyon pasis vagyok.
Egyébként meg szerintem, ha valaki szedi a szemöldökét, lehet metro, de nagy rá az esély, hogy homoszexuális.
jah. én úgy veszem észre, hogy egyre többen vagyunk.(amivel nincs semmi probléma) egyre többen is elfogadják szerencsére.
A biszexuálisokkal együtt meg rengetegen.(bár ez az én véleményem)
én nem igyekezek a gyanút eloszlatni, pedig meleg vagyok. Eddig sem volt belőle bajom, van egy csodás párom, akivel boldog vagyok. Az a néhány ember, akit meg zavar a boldogságom, hidegen hagy.
A kérdésre válaszolva az én korosztályomba van egy pár meleg ismerősöm, barátom, de a fiatalok között rengeteget ismerek. Persze, lehet nagy részük bi, vagy csak jobban felmerik vállalni. Lehet, hogy az idősebbek csak jobban elnyomják magukba a meleg hajlamokat.
Az hülyeség, hogy aki szedi meleg is. Tény, hogy a melegek közt sokkal több az aki szedi.
A lakosság 5-10% És ebbe bele vetted a bisexeket? Valahol eltájoltak... Hivatalos formában esetleg ennyi, de egyébként van az 30% is.
Kérdésre válasz, nem több a meleg, mint eddig. Arányosan legalább is. Azonban több ember = több más beállítottságú. Értelem szerűen.
Imádom, amikor valaki elkezd diszbuz*zni. Emberek, fogjátok már fel, hogy az egy nem létező dolog. Nincs olyan ember, aki eljátszaná, hogy meleg. Semmi jó nincs homoszexuálisnak lenni(főleg ha még coming outolni sincs bátorságod...) a mai tolerancia nélküli világban.
Emellett pedig attól még, hogy valaki a kinézetével foglalkozik, nem meleg. Attól lesz valaki homoszexuális, ha a saját neméhez vonzódik, a kinézet/öltözködés csak az önkifejezés formája.
metrosexből rengeteg van, de nem értem ezeket a szövegeket, ez csupán annyi h igényes magával szemben, ad a külsejére, szeret divatosan öltözni, jól kinézni, ennyi.. aztán meg saját tapasztalat h pont a metrosexek igen homofóbok tudnak lenni, tehát semmi összefüggés a kettő között.
aztán aközött is különbséget kell tenni h tényleg meleg vagy bisex valaki vagy pedig csak fiúval vannak alkalmi szexkalandjai, mert ez se ugyanaz, nagyon sok hetero fiú is kíváncsi és bizony sokszor "el is csábul". Annyi a különbség, h ma ez nem annyira ritkaság és még annyira nem is titkolják, de persze mindig is így volt ez (fiúkollégiumok, stb...)
Igen.
Majd egyszer megtudjuk,hogy mitől.Lehet,hogy mert mindent szójával dúsítanak; vagy valami más adalék- vagy tisztító-, vagy hormonkészítménytől.
De semmi baj, úgyis túlnépesedés van, még jól is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!