Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy fogadják ezt a londoni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadják ezt a londoni fiatalok?

Figyelt kérdés
A Londonban élő fiatalok körében mennyire elfogadott a meleg téma ? kiutálják őket ? Veg nemis foglalkoznak vele ? (értelmes válaszokat légyszi)

#meleg #homoszexualitás #London #londoni gyerekek
2014. jan. 28. 00:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát magyar lévén néha látok ilyeneket. Ahogy a reakciókat figyelem, nem reagál senki semmit, megtartja magának a véleményét.

Az én egyik manager-em meleg, be is vallotta, de ő a főnök, nincs mit tenni. Egyébként jó fej, beletelt pár hónapba, mire ezt gondoltam róla.

Hogy mennyire elfogadott, azt nem tudom. Szerintem itt nem gáz.

2014. jan. 28. 00:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltem már angol fiatalokkal erről, és náluk senkit sem érdekel igazán, ha valaki meleg. Egyszerűen azt mondják rá, hogy ok. Persze vannak ott is skinheadek, de rajtuk kívül nem igazán foglalkozik senki sem negatívan a témával.

Ha néztél skinst, abból is tudhatod, hogy ott ez nem egy akkora probléma, mint ahogy itthon annak tartják.

Angliában esetleg a magasabb körök (pl. nemesek) nehezen fogadják el

2014. jan. 28. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tobb meleg kollegam is volt, amikor kulfoldon dolgoztam, egyaltalan nem volt belole semmi problema, az angolok szamara nem kulonosebben tema, es a kint elo magyarok es lengyelek is toleransabbak.

Esetleg a nagyszajubb tipusok viccelodnek kicsit vele, de kiutalast, vagy agressziv, homofob megnyilvanulast sosem tapasztaltam.

2014. jan. 28. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
az olyan országokban, ahol a melegség el van fogadva, azt jelenti, hogy ha valaki meleg, az olyan, mintha azt mondanád: Hogyan fogadják el a londoni fiatalok, ha valakinek van tetoválása?
2014. jan. 28. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem problémáznak ezen. Van néhány ország, ahol nem tekintenek jó szemmel a magyar vendégmunkásokra pár lopás miatt.. Azt hiszem, ezzel kapcsolatban lehetett volna kiríni egy kérdést.
2014. jan. 28. 12:56
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek ^^
2014. jan. 28. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

az egyik "szülinap luxus kivitelben"ben volt 2meleg nem igazán titkolták,és az ismerőseiken sem látszott nagy utálat,vagy bármi egyéb reakció.

szoval valszeg elfogdják öket mint minden normális helyen,persze biztos vannak homofobok,és stb.de azok vagy csendben vannak,vagy majd lezuzzák őket.

2014. jan. 28. 16:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem téma az, hogy valaki meleg Londonban. Annyira sok különböző kultúrájú bevándorló él, hogy a melegség már senkit nem izgat Londonban. Emellett Londonban sokkal több a meleg illetve a külföldi bevándorló meleg is, aki azért megy oda, mert hazájában nem fogadják el.

Nem utálják ki őket egyáltalán, én ilyet nem tapasztalok ott. Sokkal elfogadóbbak, mint itthon. Kint egyébként pont az ott élő kelet-európaiak akik nehezen fogadják el, a muszlimok pedig nem is akarják elfogadni.

2015. dec. 14. 12:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!