Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti is szexeltetek poppers beszívása után?
Passzív vagyok. Kipróbáltam a popperst és a tapasztalatom:
Ha egy partnerrel bemegyek egy kabinba szexelni és letérdelek,ő előveszi,akkor kicsi félelem,visszafogottság van bennem!
Viszont ha popperst szippantok fel előtte,akkor félelmetes módon,felerősíti bennem a nemi vágyat és kívánom a farkat,szinte a nyálam csorog! Ti,hogy vagytok ezzel?
Én is meleg vagyok és elég szomorúnak találom, hogy akár meleg a kérdező, akár nem, ilyen provokatív kérdést tesz fel. Amennyiben valós a kérdés (mert elképzelhető sajnos), akkor is ugyan az a véleményem, hogy az ilyen melegek miatt nem fogadnak el minket, akik normális életet élnek és nem ágyból-ágyba, fszról-fszra vándorolnak.
Én is szeretek szexelni, de ez gusztustalan, hogy szinte mindegy kivel... hányinger.
21
A poppersnek pont az a hatása, hogy szexuálisan teljesen felpörget, lebontja a gátlásokat, gátakat valamint ugye bizonyos izmok ellazulását segíti és vérbőséget okoz, ezáltal sokkal nagyobb lesz az élvezet. De valóban be kell tartani bizonyos szabályokat, mert lehet akkor nem érzel soknak ezt-azt aztán, amikor elmúlik az izgalom kiderül, hogy mégis sok volt...
Kedves 5-ös!
Te a tipikus hülyeséget mondod és a homofóbiáért próbálod azokat a melegeket vádolni, akik más életet élnek, mint Te. Nincs azzal semmi baj, hogy ha valaki meg meri élni a vágyait és nem otthon a komplexusaival küzd. Aki homofób az utálja azokat a melegeket is, akik elegáns öltönyben és azokat is, akik flitteres pólóban jelennek meg! Az meg tényleg nettó hülyeség, hogy azért utálnak valakit, mert szexel. A heterók között is vannak, akik megélik a vágyaikat és vannak, akik csak szeretnék megélni, de nem merik. Én is meleg vagyok és élem az életem, és azok a melegek szólnak meg engem, akik irigyek, mert képtelenek a saját korlátaikon átlépni és megélni a vágyaikat.
Megjártam ezzel a popperssel. Vettem 25ml-t és csak megfájdul tőle a fejem, nem is kábít úgy csak szédít.
Inkább a szokásos kisüveges 10ml-t érdemes venni, az jó! A rush.
Rovid ideig hat nem?
a tabik legalabb tovabb hatnak :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!