Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Ti is szexeltetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Ti is szexeltetek poppers beszívása után?

Figyelt kérdés

Passzív vagyok. Kipróbáltam a popperst és a tapasztalatom:

Ha egy partnerrel bemegyek egy kabinba szexelni és letérdelek,ő előveszi,akkor kicsi félelem,visszafogottság van bennem!

Viszont ha popperst szippantok fel előtte,akkor félelmetes módon,felerősíti bennem a nemi vágyat és kívánom a farkat,szinte a nyálam csorog! Ti,hogy vagytok ezzel?

2015. máj. 17. 18:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy kérdés. Mi az a poppers? Nem vagyok meleg, csak ez a része érdekel. Kábítószer?
2015. máj. 17. 18:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

# 1/1

[link]

2015. máj. 17. 18:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló. Csak én előtte sem voltam visszafogott.
2015. máj. 17. 19:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Felhivnam a figyelmet egy fontos dologra. Sokan azt hiszik, hogy ez azt jelenti, hogy akármit fel leget dugni, az maga, hogy a szer mennyire befolyásolja azt amit mondani fogok, nem tudom. De, fontos, míg egy farok, vagy ahhoz hasonló vastagságú tárgyat akartok feldugni, és szabályokat betartjatok, nincs baj, de ha annál vastagabbal csináljátok, akkor okozhat bajokat.
2015. máj. 17. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

Én is meleg vagyok és elég szomorúnak találom, hogy akár meleg a kérdező, akár nem, ilyen provokatív kérdést tesz fel. Amennyiben valós a kérdés (mert elképzelhető sajnos), akkor is ugyan az a véleményem, hogy az ilyen melegek miatt nem fogadnak el minket, akik normális életet élnek és nem ágyból-ágyba, fszról-fszra vándorolnak.

Én is szeretek szexelni, de ez gusztustalan, hogy szinte mindegy kivel... hányinger.

21

2015. máj. 17. 20:47
 6/11 ftf1983 ***** válasza:
63%

A poppersnek pont az a hatása, hogy szexuálisan teljesen felpörget, lebontja a gátlásokat, gátakat valamint ugye bizonyos izmok ellazulását segíti és vérbőséget okoz, ezáltal sokkal nagyobb lesz az élvezet. De valóban be kell tartani bizonyos szabályokat, mert lehet akkor nem érzel soknak ezt-azt aztán, amikor elmúlik az izgalom kiderül, hogy mégis sok volt...

Kedves 5-ös!

Te a tipikus hülyeséget mondod és a homofóbiáért próbálod azokat a melegeket vádolni, akik más életet élnek, mint Te. Nincs azzal semmi baj, hogy ha valaki meg meri élni a vágyait és nem otthon a komplexusaival küzd. Aki homofób az utálja azokat a melegeket is, akik elegáns öltönyben és azokat is, akik flitteres pólóban jelennek meg! Az meg tényleg nettó hülyeség, hogy azért utálnak valakit, mert szexel. A heterók között is vannak, akik megélik a vágyaikat és vannak, akik csak szeretnék megélni, de nem merik. Én is meleg vagyok és élem az életem, és azok a melegek szólnak meg engem, akik irigyek, mert képtelenek a saját korlátaikon átlépni és megélni a vágyaikat.

2015. máj. 18. 12:03
 7/11 anonim válasza:
36%
Hát én felgyújtnék minden gyökeret aki ilyen szarokat használ.
2015. máj. 20. 11:06
 8/11 A kérdező kommentje:

Megjártam ezzel a popperssel. Vettem 25ml-t és csak megfájdul tőle a fejem, nem is kábít úgy csak szédít.

Inkább a szokásos kisüveges 10ml-t érdemes venni, az jó! A rush.

2015. jún. 9. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Rovid ideig hat nem?

a tabik legalabb tovabb hatnak :3

2015. jún. 9. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Oh én csak Popperssel szeretem igazán ! :-D
2016. okt. 5. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!