Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 37 éves férfi vagyok. Eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves férfi vagyok. Eddig sosem merült fel bennem a dolog, hogy egy másik férfival bármit is tegyek, de kb.2hónapja megismertem egy srácot aki felforgatta az életem (? )

Figyelt kérdés

A srác csak 17 éves. Nem rég költözött a melettem lévő lakásba és nagyon sokat beszélgettünk azóta. Intelligens, humoros de ugyan akkor nagyon vad. Elmondta hogy meleg. Persze mondtam a sablont, hogy ettől nem nézek rá más szemmel, hogy ugyan olyan ember mint mindenki más. Persze ezt így is gondolom, de hát mi mást mondhattam volna... 2 hete bepróbálkozott. Szájon puszilt és miközben várta a reakcióm én éreztem hogy ettől is kezd merevedésem lenni. Elküldtem és megkértem hogy egy ideig hagyjon. Azóta csak erre gondolok és mindíg erekcióm lesz ettől. Úgyérzem megveszek ha nem érhetek hozzá. Annyira gyönyörű és törékeny.

Ez mi lehet? Hülye kérdés, de magamban nem tudom helyre rakni. Másokat nem nézek meg és eddig csak nőkkel voltam, erre ez a kis srác...

2015. máj. 16. 21:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
De irigyellek. Kicsit többet is megoszthatnál. Jó nem arra gondoltam. Csak a körülményekre.
2015. máj. 26. 08:21
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Elmeseled hogy volt?:D
2015. máj. 26. 12:32
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
engem is érdekelne:) ha itt nem, leírhatod privátba is
2015. máj. 26. 12:54
 24/27 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, hogy majd jöjjön át, mert beszélni szeretnék vele. Ő nem akart velem beszélni. Hűvösen viselkedett.

De este átjött. Azt mondta meggondolta magát. Elmondtam neki azt, amit itt is kiírtam és egy ideig nem szólt, csak nézett. Majd elmosolyodott és megcsókolt. De ezúttal viszonoztam. Nagyon sokszor. :)

Análisra ott és akkor nem került sor, mert én vagyok neki az első és nem akartam így elvenni tőle. Meg akarom adni a módját. Plusz úgy nekem is könnyebb. Akkor nem tudtam neki bekapni. Nem vitt rá a lélek, de azóta azon túl vagyok.

Vicces, de a vonzalmam semmit sem csökkent iránta. Sőt! Már nagyjából túl tettem magam azon, hogy ennyi idősen kellett rájönnöm, hogy van egy ilyen oldalam, de amilyen csodás vele a beszélgetés, a vele eltöltött idő nem is beszélve a csodálatos szexről.. Nem bánom :) azt az érzést pedig, amikor feldugtam egy ujjam neki miközben a számmal elégítettem

2015. máj. 27. 13:28
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
COOL :) :)
2015. máj. 27. 14:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Azota mar az is megtortent?:3
2015. aug. 14. 16:18
 27/27 anonim válasza:
100%

Gratulálok. Nagyon irigyellek. :) Én is keresnék egy ilyen klassz fiút.

Látod, mertél lépni, és mindketten csak nyertetek vele. Remélem, azóta is együtt vagytok, és lesztek még sokáig.

Sok boldogságot.

2016. okt. 29. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!