Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 37 éves férfi vagyok. Eddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves férfi vagyok. Eddig sosem merült fel bennem a dolog, hogy egy másik férfival bármit is tegyek, de kb.2hónapja megismertem egy srácot aki felforgatta az életem (? )

Figyelt kérdés

A srác csak 17 éves. Nem rég költözött a melettem lévő lakásba és nagyon sokat beszélgettünk azóta. Intelligens, humoros de ugyan akkor nagyon vad. Elmondta hogy meleg. Persze mondtam a sablont, hogy ettől nem nézek rá más szemmel, hogy ugyan olyan ember mint mindenki más. Persze ezt így is gondolom, de hát mi mást mondhattam volna... 2 hete bepróbálkozott. Szájon puszilt és miközben várta a reakcióm én éreztem hogy ettől is kezd merevedésem lenni. Elküldtem és megkértem hogy egy ideig hagyjon. Azóta csak erre gondolok és mindíg erekcióm lesz ettől. Úgyérzem megveszek ha nem érhetek hozzá. Annyira gyönyörű és törékeny.

Ez mi lehet? Hülye kérdés, de magamban nem tudom helyre rakni. Másokat nem nézek meg és eddig csak nőkkel voltam, erre ez a kis srác...

2015. máj. 16. 21:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
na mi történt végül?:)
2015. máj. 20. 21:43
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én viszont találkoznék veled. Lehetséges?? :)Mert hasonlóan érzünk.
2015. máj. 21. 11:37
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi tortent?:D
2015. máj. 21. 15:17
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

A mázlista! Bezzeg velem nem történik ilyen csoda.

Na most a kérdésedre is válaszolva:

1. az újdonság varázsa

2. szerelmes vagy

3. Mindkettö.

2015. máj. 21. 15:30
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Beszéltem vele erről és elég érdekes lett a vége. Elvileg szerelmes belém. Vicces, de ez nagyon jól esett.. Nem mondtam neki, de ez biztos csak egy kamasz kori fellángolás. Gondolom.

Egyenlőre sok időt tölt nálam, de csak beszélgetünk. Bár elég nehéz, mert folyamatosan kapom a jeleket a szexre, de ez nem lenne helyes. Nem? Csak 17 éves.

2015. máj. 21. 20:28
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó kamasznak van ha nem is sírig tartó de többéves párkapcsolata. Sőt még kalandjaik is. Szóval attól hogy tetszel neki vagy szerelmes beléd még nem biztos, hogy örökké veled akar lenni. Kicsit valóban necces a kor, de hát törvényileg semmi akadálya. Tegnap is olvastam egy kérdést ahol a 20 éves fiúnak 45 éves barátja volt. Ha nekik ez így jó, akkor nem mindegy?
2015. máj. 21. 20:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
ha mindketten kívánjátok egymást ne zavarjon a kor.
2015. máj. 21. 21:10
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd ki. Mind a ketten nyerhettek. Meglátod szép éveket töltötök majd együtt.
2015. máj. 21. 22:32
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Az igazság az, én is keresek ilyen édes fiút. Nem lennék hálátlan. Csak aranyos legyen. De valóban engedj a finom csábításnak, mert szuper lesz.
2015. máj. 22. 14:21
 20/27 A kérdező kommentje:

Megtörtént és csodás volt. Fura beismerni, de talán soha nem élveztem így a szexet. Őt egyedül az zavarja, hogy nőként kezelem. De majd hozzá szokom, mert biztos, hogy egy ideig nem engedem el. Sőt.

A válaszokat köszönöm!

2015. máj. 25. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!