Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, mibol tudom eszrevenni ha egy pasi meleg?
Marmint milyen apro jelei lehetnek?
27/N
"szokatlanul kedves/kevésbé beszél csúnyán és viszont választékos."
"Nagyon sok író,zeneszerző meleg volt."
Sokkal több író, zeneszerző, értelmiségi meg nem. Kölcseyt nem ismerem annyira, de a remeteség nem egyenlő a homokossággal, legfeljebb azoknál, akik valami érthetetlen módon állítólagos száz százalékos heteró létükre mindig a homoszexualitást látják mindenben. :)
Továbbá vicces, hogy szerintetek, aki nem úgy kommunikál, mint egy ősember, az már, biztosan b*uzi. Elég szerencsétlen életem lehet akkor, mert ezek szerint szinte csak b*uzikkal találkoztam eddig fiataltól, középkorún át az idősekig. Én hülye, pedig azt hittem, szimplán, csak értelmes emberek az ismerőseim és a családtagjaim. :)
"Utolsó, vicces, merthogy a többség épp az ilyesfajta sztereotípiák ellen van."
Engem már tartottak homokosnak, nem éppen poénból, nem éppen jófej emberek, csak azért, mert fázós vagyok, és aki fázós, az ugye kényes, és aki kényes, az ugye biztos b*uzi is. Aztán kiderült, hogy elég komoly betegség áll a háttérben. Nem tudom, hogy azt a pár sötét embert mennyire rázta meg a hír, és gondolkodtak el egy kicsit magukon. Gondolom, nem túlzottan.
Én mindenesetre utálom a sztereotip gondolkodást (és viselkedést), függetlenül attól, hogy hetero- vagy homoszexuális ember csinálja. Mindig ostobának tartottam azt, aki csak keretekben tud gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!