Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a meleg barátommal, hogy nem akarok képet küldeni a hátsómról neki?
Figyelt kérdés
ő skypeon elküldte a csupasz valagát nekem. ki a franc kérte azt nem tudom.... erre azzal jön hogy én már láttam az övét, akkor ő is látni akarja az enyémet. mondom nem, de erre erősködik. inkább elismertem neki hogy neki jobb a hátsója mint az enyém. nem akarom neki mutogatni a fenekemet. de erőskodik továbbra is hogy, jaaaaj de ez nem igazságos, mert én már láttam az övét...2015. máj. 15. 15:47
11/14 anonim válasza:
ez tuti kamu, mindenhol azt olvasom h "meleg" "meleg vagyok" a "melegek" ... oké h vannak, de nem hiszem el h mindenhol. Oké legyenek az ő dolguk engem nem érdekel, csak ijesztő h mindenhol szval félelmetes
12/14 anonim válasza:
@19:09
Ugye milyen meglepő? A Homoszexualitás kategóriába Homoszexualitással kapcsolatos kérdéseket teszek fel. Durva...
13/14 anonim válasza:
Lehet egészséges baráti kapcsolatotok... És nem tudom mi a félelmetes abban, hogy "mindenhol vannak".
De örülök, hogy végül a kérdezőnek pozitív lett a történés.
Nekem is van meleg barátom / haverom. Eddig még csak szinte utalást sem tett rá, hogy többet várna, mint ami van. 9 éve ismerem...
14/14 anonim válasza:
"Eddig még csak szinte utalást sem tett rá, hogy többet várna, mint ami van." ha te hetero vagy, ezek után nem ijedsz meg????????????????????????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!