Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült már valakinek melegből heteronak lennie? Hogyan kell csinálni? Kérem segítsen valaki nekem! Nem akarok meleg lenni.
Próbálkozni lehet de az a baj, hogy nem fog menni. Én hetero nőként nem tudnék áttérni a másik oldalra, hiába kényszeríteném magam mert mindig a férfiakat kívánnám meg. Ez lesz veled is csak éppen fordítva. Lépten-nyomon a pasikat fogod kívánni. Szóval érted.
Saját boldogságod érdekében az lenne a legjobb, ha elfogadnád magad így, ahogy vagy.
Szerintem ilyen nincs.
Vagy meleg vagy, vagy hetero. Az, hogy lefekszel egy nővel, még nem jelenti azt, hogy nem vagy meleg!
Vannak meleg haverjaim, ők mind arról számoltak be, hogy voltak csajjal is, de a pasiknál érezték azt, hogy tényleg élvezik a dolgot.
Ez egy genetikai dolog, ha meleg vagy, próbáld meg elfogadni! :)
23/L
Ne akard megerőszakolni magad.
Tudod, egyszer eljön egy pont, amikor azt mondja az ember, hogy "Szarok mindenre, ilyen vagyok, ha nem tetszik, a te bajod.". Ez szinte mindenkinél így van.
Ne erőltesd magadra a nőket, mert neked is eljön majd ez, csak valószínűleg később, mert azt, hogy valaki meleg, nehéz elfogadni. Életed végéig nem fogod tudni azt játszani, hogy hetero vagy. Addig vívd meg magaddal a harcodat, míg egyedül vagy, mert az ilyen hozzáállású emberekből lesznek a 40 évesen pasival lelépő apukák...
Ilyen tapasztalatom nincs, de miert baj, hogy meleg vagy? tudom sokkal nehezebb az elet, de ahogy hallottam meleg ismeröseimtöl, ha felvallalod es elfogad akkor nagy kö esik le a szivedröl.
Mennyire vagy amugy meleg? 100% vagy azert kicsit biszex? Mert akkor van meg "remeny".
11:14 Nem azért nem sikerült neki, mert "náczi" elmélet, hanem azért, mert orvosilag dokumentált a homoszexualitás "gyógyítására" tett kísérletek sikertelensége, és a mentális egészséget érintő kockázatai.
Olvastam egyébként a fószer könyvét, nem hiszem, hogy "náczi" vagy homofób lenne, csak elég érdekes elképzelései vannak arról, mi az egészséges. Pl. ő a balkezességet is betegségnek nyilvánítaná, ha azt gondolná, hogy lehet rajta változtatni.
Később amúgy az egész gyógyíthatóság-elméletét visszavonta, mert belátta, hogy hatalmas diszkrepancia van aközött, amit a páciensei mondanak és amit éreznek, minden "eredmény" addig tartott, amíg az adott illető képes volt hazudni önmagának (illetve másoknak, ami még könnyebb).
A WHO álláspontja egyébként változatlan maradt, a szexuális orientáció nem megváltoztatható és az ilyen irányú próbálkozások kockázatai miatt nem is támogatják az elképzelést.
" hogy van gyógyítható és "nem gyógyítható""
a gyógyható az gondolom a biszexualitás lol
Hello!
Na ez a mai társadalom átka, nem születtél annak, nincs bele írva a genetikádba, és nincs hajlamod rá, a mai társadalom és a saját tudatlanságod tesz azzá aminek érzed magad, elsőnek is vizsgáld meg a baráti körülményeidet és szűrd ki azokat akik erre a hajlamra akarnak téged rá vinni. (ha nincs akkor jó vagy) másodjára ne keres, ne kutass, és ne nézz olyan filmeket amiben ilyen dolgok vannak, az emberi szervezetben bekövetkező változások úgymond hormonális változások miatt a nemiséged ,,változhat" igazándiból a nemiséged ugyan az marad de az agyad másképp kezel sok mindent, de ez elmúlik és vissza tér minden a régi kerék vágásba, 1 a lényeg ne akard elhinni hogy te ilyennek születtél és hogy ez a természetes. Ez nem természetes hidd el nekem bárki is mondja hogy az az hazudik neked.
24/f.
08:48 Homoszexualitás létezett már az ókorban, sőt az állatvilágban is. A homofóbia viszont viszonylag új "találmány", és az állatvilágban eddig nem figyeltek meg semmi ilyen viselkedésformát. Akkor mégis mi is a természetellenes?
Persze magadra erőszakolhatsz sokmindent, ami később habituálissá válhat, de attól még az nem lesz egészséges. Internalizált homofóbia, önutálat, depresszió - csak hogy a gyakoribb "mellékhatásokat" soroljam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!