Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homo kérdés! Ti hogy szűritek ki az átveréseket?
Figyelt kérdés
Engem pl itt is vertek át, hogy randira hívtak aztán nem volt ott a gyerek. A végén be is vallotta, hogy kamu.2015. márc. 8. 20:02
1/5 anonim válasza:
Mondjuk telefon számot kérsz. Mikor megadja, lecsekkolod, hogy jó-e.
2/5 anonim válasza:
Ó én erről tudnék mesélni... hányszor vertek át.... De tényleg vannak olyanok akik meg adnak egy számot, aztán nrm jó, vagy megadja a számát és jó is, de soha a büdös életben nem találkozol vele....
3/5 A kérdező kommentje:
Na de legalább 1x igen:D AMúgy valóban utána lehet mindig suli, meló, akármi dolga amiért sose fog ráérni...
2015. márc. 9. 11:00
4/5 anonim válasza:
Beszélgetés skypeon, viberen, messengeren, stb.
Bár nem face-to-face, de a hanglejtésből, az odafigyelésből, a reagálásokból ki lehet szűrni, ki kamu és ki nem. Persze ez nem garancia, de kisebb az esély, hogy egy kamu randira mész el.
5/5 anonim válasza:
Nem egyszerű ,de én általában nem itt ismerkedem mert itt tényleg sok a kamus bár t.keresőkön is,de engem alapból 25 felett érdekelnek a férfiak merem remélni ,h van már annyi értelem a fejében ,h tudja ,h mit akar.És persze valós profillal,képekkel ismerkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!