Ti hogyan szűritek le hogy gazdag-e az illető?
Üdv
Még mielőtt megismerkednétek miből látjátok, hogy tehetős az a valaki nem pedig szegény ?
Nagyon olyannak jön le a kérdés, mintha pénzéhes lennék tudom, de nem erről van szó csak nagyon érdekel.
Megismersz valakit ..
Érzem én a kérdésből, hogy te tipikusan olyan nő lehetsz, aki: "Nekem nem számít a pénz, csak legyen!" beállítottságú.
Amúgy ha a randira Ford Mustang-al vagy éppen Maserattival érkezik, nem hiszem hogy aggódnod kellene anyagi vonalon a jövődet illetően. XD
27/F
Mielőtt megismerném: cipő, óra, telefon, kabát, kocsi.
Bár ez becsapós lehet, mert vannak akik pont ezekre költenek sokat, de külön lakni szülőktől, haveroktól nem tudnának. Meg persze van a másik véglet, az informatikusok, akikről úgy vettem laza, egyszerű az öltözködésük, kocsijuk a fentiekből csak a telefon amire sokat költenek.
De átlagban bejön amit leírtam.
Van párom és nem ez alapján választottam, nem is gazdag. ;)
L20
#1 +1
De mondjuk egy Patek Philippe óra, Brioni öltöny, Ermenegildo Zenga cipő is árulkodó lehet.
Hát nálam ezek közül egyik se működne :D
16 éves kocsim van, a telefonom még az első generációs okostelefonok közül való, a ruháim se Armani kínálatából valók, de a fizetésemet azért elég sokan megirigyelnék :)
Szerintem ez első sorban attól függ ki mennyire akarja kimutatni hogy van pénze. Vehetnék S Mercit, de ha 16 éves kocsim is mindig megbízhatóan elvisz A-ból B-be, akkor mégis mi a fenének?
Nagyon szeretem az ilyen kérdéseket. :D
Lehet kategorizálni, de nagyon sok a kivétel, pl. én is.
Most vettem új kocsit, egy VW-t, mert praktikus és nekem elég egyelőre. Cash nagyon ritkán van nálam, AmEx-el fizetek legtöbbször, ahol csak tudok. Ékszerek közül csupán egy fehér arany gyűrűt hordok. A ruháim márkásak, de nem ez a legfontosabb, az a lényeg, hogy jó legyen a szabása, az anyaga és jól álljon rajtam. A munkám megköveteli a kosztümöt, úgyhogy a szabadidőmben én is szeretek trógerkedni. Van, aki tudja, hogy gazdag vagyok, van, aki nem, de valójában sosem a pénzemmel akartam hatást kelteni, bármelyik közegben is voltam épp. Sokkal fontosabb a kisugárzás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!