Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok gazdag nő miért csak...

Sok gazdag nő miért csak hasonlóan tehetős férfit keres?

Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 10:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most cáfollak meg!
2015. febr. 15. 10:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeretnének senkit eltartani.
2015. febr. 15. 10:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert nem akarnak lejjebb adni az igenyeikbol...
2015. febr. 15. 10:18
 4/12 anonim ***** válasza:

1. azzal hogy odaírod hogy meg "cáfollak" az nem megcáfolás, azt indokolni is kell!

Így magában csak egy szó.

2015. febr. 15. 10:20
 5/12 anonim ***** válasza:

mert megszokna egy életszínvonalt és nem akarnak lejjebb adni abból, meg mindid a hasonló beállitotságú partnert keressik.

Gáz ha valaki 150 ezret keres és a barátnője ennek a duplájáért vessz kabátot,táskát magának..

Ilyenkor egy kapcsolat könnyen meginoghat.

2015. febr. 15. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Talán hogy úgy éljenek mint a királyok és bárhova elutazhatnak. Meg szerintem így a normális
2015. febr. 15. 10:23
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Mert a nők vagy hozzájuk hasonlóan gazdag, vagy gazdagabb férfit keresnek. Bocs, nem mindig. Csak 10-ből 9-szer. Szóval ez az ösztöneikben van. Nem ők tehetnek róla és nem kell ezért bántani őket.

Csak vagyon alapján nézve:

Azért jó egy gazdag férfinak, mert ő megkaphat szegény és gazdag nőket is.

Azért rossz egy gazdag nőnek, mert ő csak gazdag férfiakat akar, akikből kevés van és kevesebb közül választhat.

Azért rossz egy szegény férfinak, mert ő csak szegény nőket kaphat meg.

Azért jó egy szegény nőnek, mert ő vele egyszinten lévő, de akár gazdag férfiakat is akar, tehát nagyon sok férfi közül választhat.

2015. febr. 15. 10:23
 8/12 anonim ***** válasza:
nem csak a gazdag nők keresnek tehetős férfiakat!
2015. febr. 15. 11:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Az életben sok dolog van amivel nem lehet mit csinálni, vagy tudomásul vesszük vagy nem de attól még az van. Én csak azt nem értem h miért kell tagadni, és mindenki kikéri magának h ő nem, azt a nagy lófa**t nem...
2015. febr. 15. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Amikor elváltam, hátrahagytam mindenemet, csak egy erősen mínuszba hajló bankszámlát hoztam magammal. Mégis egy gazdag lány lett a második feleségem. Igaz, ő meg a szüleinél hagyott mindent, így egyenlő szintre kerültünk anyagilag.
2015. febr. 15. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!