Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 és 20 éves srác között alakulhat valami, ha a korkülönbség mellett műveltségbeli különbség is fennáll? (meleg kérdés)
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiatalabb srác, akivel egy meleg oldalon ismerkedtem meg, és elég jól el szoktunk beszélgetni, de meglátszik az iskolázottságbeli különbség, mivel például a helyesírás nem tartozik az erősségei közé. Ellenben nekem 2 diplomám van és vezető beosztásban dolgozom. Viszont egy kedves, szeretnivaló srác, aki nagyon jól néz ki, de nagy valószínűséggel a relativitáselméletet nem vele fogom megvitatni, ha értitek mire gondolok.2014. márc. 13. 21:56
11/14 anonim válasza:
Szerintem simán lehet! Egyébként a helyesírás önmagában nem árul el semmit a műveltségről. A beszélgetések annál inkább.
Személyes találkozás, 1-2 hét együtt töltött idő után ki fog derülni képesek vagytok-e együtt élni hosszabb távon.
Képesek vagytok alkalmazkodni?
A különbségek (kulturális) idővel áthidalhatóak, hiszen minden tanulható.
12/14 anonim válasza:
11-es vagyok
Még annyit, elolvasva az előzményeket:
Inkább egy viszonylag műveletlen kedves, normális EMBER mint egy beképzelt tuskó!
13/14 anonim válasza:
Nem értem, mire fel ez a hű, de nagy demokratizmus a válaszadók többségénél. Tényleg azt hiszi mindenki, hogy egy primitív, műveletlen srác mellett hosszútávon boldog lehet egy intelligens meleg? Ne legyünk álszentek!
14/14 anonim válasza:
"Kedves" 13-as, mint fentebb leírtam műveltségbeli különbség van nálunk, de attól még a barátom okos és intelligens, így aztán ez nem okoz problémát. Attól még,h.valaki kevésbé művelt, és/vagy nem végzett egyetemet, még nem lesz primitív suttyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!