Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Félek a meleg haveromtól 19/F (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok az a helyzet hogy kb.1 héttel ezelőtt a legjobb haverom elmondta hogy full meleg ezzel nincs gondom megmondtam neki is hogy nem fogom piszkálni érte. De lehet hogy félre értett mert azóta folyamatosan megjegyzéseket tesz pl.: de cuki vagy,ari a nevetésed stb. azt hittem csak hülyéskedik de ma suliban kétszer is a combomra tette a kezét és mikor rákérdeztem miért csinálta csak mosolygott ez nekem elég kellemetlen mert nem vonzódom fiúkhoz ezt ő is tudja mert mondtam neki az elején és nem egy barátnőmet ismerte már. Most mit csináljak? ha megemlítem neki lehet azt fogja hinni hogy a melegsége zavar.Ti mit tennétek? köszi a válaszokat 19/F.2013. dec. 18. 14:15
11/13 anonim válasza:
hát b.meg,mondd meg neki,hogy nem vagy meleg,és kész,ennyi,vége.
12/13 anonim válasza:
Ha normális lenne semmit nem kellene tenned,tiszteletben tartaná azt, hogy te hetero vagy.
Így valószínű el kell beszélgetned vele, és tisztázni a dolgokat.
Ha nem segít a szép szó sem orrba kell csapni.
Abból érteni fog szerintem!
(Én is meleg vagyok, vannak ilyen agyament ismerőseim mint a barátod.)
13/13 anonim válasza:
Nem lehet hogy csak szivat a "haverod" ? Pont azért csinálja, mert kiváncsi arra ki valóban meleg és ezzel az "ócska" trökkel esetleg valaki felvállalja ott a közösségben ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!