Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuális 40-es vagyok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális 40-es vagyok! Miért van az, hogy a férfi test nem vonz különösképpen csak a farok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találom izgalmasnak a férfi testet! Lehet, hogy nem is vagyok meleg? A farok az izgat, passzív vagyok, szopni szoktam és dugatom magam. De csókolózás meg ilyenek nincsenek. Inkább a találkozások előtti izgalom, a vágy, a fokozódás legalább olyan izgalmas számomra (ha nem fontosabb!!), mint maga a szex!

2013. dec. 6. 21:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
fura szociológiát tanulhatnak azok a te szociológusaid...
2013. dec. 8. 16:07
 22/25 A kérdező kommentje:

huszoneggyes.

Pedig tényleg így van! Nem a kisújjamból szoptam és nem is statisztikából merítettem, hanem a való életben tapasztaltam!

Vegyük példának az igen jó 150kg-os barátomat! Ott is ha régen nekidurálta magát, hogy közeledjen a nőkhöz: Egyszerűen lenézték, szánakozva tekintettek rá a nők!!

A barát próbálkozott...próbálkozott, de partnerként nem tekintettek rá a lányok...és ez önbizalomhiányt okozott nála! Biztosan pszichológusi segítség is elkelt volna.

Egyszer csak kipróbálta a szopást....rá pár hónapra megint és rájött, hogy férfiakkal egyből tud kapcsolatot teremteni! Azóta faszt szopik, úgy mint én!

Állítom nem egyedül vagyunk!

Sok nőnek az alapkövetelménye a férfinál: Hogy legyen munkahelye, egzisztenciája..stb.

Ennek a követelménynek egyre kevesebb férfi tud megfelelni!

A sok állami gondozott, akinek semmije sincs azok gyakrabban lépnek a melegség útjára és nem csak ők!

2013. dec. 8. 16:17
 23/25 anonim ***** válasza:
Én letoltam már nőnek, is fiúnak is a torkára, - szerintem ez belső beállítódás kérdése, van, aki befogadó típus - és akkor kb. mindegy hogy milyen nemű.
2013. dec. 8. 22:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, nem 99% én sosem alkalmi kapcsolatot kerestem...és van rengeteg meleg ismerősöm még ők sem. Nem tudom melyik egyetemen, vagy melyik iskolában tanítják ezt de ez szemen szedett hazugság. Azon kívül én is hülyeségnek tartom azt hogy kényszermeleg...nem értem hogyan lehetséges ez. Legjobb tudomásom szerint nem lehet a nemi orientáción változtatni...akiket te leírtál példának azok biztos hogy biszexuálisok...ahogy te is.

De mindegy...ez biztos így van én nem vitatkozom senkivel, én megvagyok a magam világában.

2013. dec. 9. 14:11
 25/25 A kérdező kommentje:

Igen lehet biszex vagyok, viszont már majdnem elfelejtettem a nőket!Már régóta csak farkakat szopok!

Igenis létezik a kényszermelegség! Ha valaki bevonul a börtönbe mondjuk, 5-10-15 évre, akkor ott meg lehet figyelni!

Ugyanezt mondjuk a kinti életben is, mondjuk testi betegségekből, túlsúlyból adódóan, mentális pszichikai betegségből...tehát mondjuk egy 150kg-os fiúnak ha már a 15. lány is nemet mond akkor a férfiak felé fordulhat...

De, írok más példát is! Nevetni fogsz, de van három 160cm körüli haverom és mind a háromból meleg fiú lett!

Azok is totál heterók voltak vagy lettek volna, de minden nő, ahogy ők elmondták 180cm férfit keresett! Így dobták őket! Biztos vannak még más példák is, mint írtam: intézetissek pénzért kényszerűségből....utána meg megszokják!

Rengeteg munkanélküli...otthon a családfő szerepét már nem tudják betölteni..stb és ott is rákapnak a fiúkra!

2013. dec. 10. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!