Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális 40-es vagyok! Miért van az, hogy a férfi test nem vonz különösképpen csak a farok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találom izgalmasnak a férfi testet! Lehet, hogy nem is vagyok meleg? A farok az izgat, passzív vagyok, szopni szoktam és dugatom magam. De csókolózás meg ilyenek nincsenek. Inkább a találkozások előtti izgalom, a vágy, a fokozódás legalább olyan izgalmas számomra (ha nem fontosabb!!), mint maga a szex!2013. dec. 6. 21:08
1/25 anonim válasza:
Hogy kerültél először férfival kapcsolatba?
2/25 A kérdező kommentje:
1-es. Csak kényszerűségből. Sok nő elutasított és így a férfiak felé fordultam.
2013. dec. 6. 21:15
3/25 anonim válasza:
Akkor meg is válaszoltad a kérdést.
4/25 A kérdező kommentje:
3. Dehogy kaptam meg! Teljes bizonytalanságban vagyok most!
Nővel már nagyon régen voltam!! De, belém ivódott hogy senkinek nem kellek, csak selejt vagyok. Így a nőknél nem merek már próbálkozni.
Pasiknak kellek, csak előveszik a farkukat és már szopom is!
De, ezzel nincs megválaszolvaa kérdés számomra, hogy homoszexuális vagyok vagy nem?
2013. dec. 6. 21:26
5/25 anonim válasza:
Lehet ki kellene próbálnod nővel, hogy felizgat e a női test.
7/25 A kérdező kommentje:
5-6 válasz. Tökéletesen igazatok van mindkettőtöknek! Én is valami hasonlót érzek! Kényszerbiszexuális. Meg jó volna nővel is megpróbálni.
Kezdem érteni a börtönökben a rabokat! Ott is ha valaki sok évre bemegy, előtte lehet felesége is volt, gyereke is van, totál 100%-os heteró volt kint, de a sok év börtön év alatt, bent kényszerből homoszexuálisok lesznek!
2013. dec. 6. 21:32
9/25 anonim válasza:
Akkor neked egy nőnek kinéző hermafrodita lenne az ideál?
10/25 anonim válasza:
Egy cipőben járunk...én speciel undorodom a férfi testtől,de a farok engem is lázba hoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!