Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuális 40-es vagyok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális 40-es vagyok! Miért van az, hogy a férfi test nem vonz különösképpen csak a farok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találom izgalmasnak a férfi testet! Lehet, hogy nem is vagyok meleg? A farok az izgat, passzív vagyok, szopni szoktam és dugatom magam. De csókolózás meg ilyenek nincsenek. Inkább a találkozások előtti izgalom, a vágy, a fokozódás legalább olyan izgalmas számomra (ha nem fontosabb!!), mint maga a szex!

2013. dec. 6. 21:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Most ránéztem a tv-re, megláttam benne L.K#udiát! Huuu!! Egyből elfelejtettem ezt a kényszer melegséget! Úgy szoptatnám, dugnám a száját! Csókolóznék vele! Szétdugnám a p#náját! Vissza hozna az "életbe"!
2013. dec. 6. 22:53
 12/25 anonim ***** válasza:

ÁLLJ! ILYEN NINCS BESZAROK A RÖHÖGÉSTŐL.

Mi a jó büdös éter az hogy : "kényszermeleg". A legnagyobb rosszindulat nélkül de őszintén maga normális? Honnan vette ezt? Ha meleg, akkor annak is született. Atyaég...rég hallottam már ekkora marhaságot. Ilyen nincs hogy elutasítanak a nők és a férfiakhoz fordulok. Én meleg vagyok, elutasítanak a férfiak és hirtelen "kényszerhetero" leszek? Maga heteroszexuális...vagyis az elmondottak alapján biszexuális de nem meleg.

Azt tanácsolom hogy verje ki a fejéből hogy maga csak és kizárólag a férfiakat szereti.

És tényleg elnézést a ronda beszédért, de egyszerűen ilyen nincs és nem is lesz soha.

2013. dec. 7. 07:43
 13/25 A kérdező kommentje:

Tizenkettes válaszolónak!

Akkor te még nagyon keveset tudsz az életről!

Van pl. egy 150kg-os férfi ismerősöm.Ő is totál heteró volt, de a nagy macis kinézete miatt nem kellett a nőknek. A végén nekiállt szopni.....és ma már azt hiszem, ő is a fiúkat keresi kényszerűségből.

Van rengeteg munkanélküli, roma, hajléktalan, és állami gondozott srác. Közülül is rengetegen kényszerűségből a saját nemük felé fordultak, mert ilyen "partnert" egyik nő sem akart!

2013. dec. 8. 13:21
 14/25 anonim ***** válasza:
A meleg férfiak máshogy választanak párt maguknak, mint a heteró nők? Vagy csak alkalmi szexről beszélsz? Nem hiszem, hogy aki alkalmi szexre talál férfi partnert, az nőt ne találna.
2013. dec. 8. 13:24
 15/25 A kérdező kommentje:

tizennégyeske!

Igen alkalmi szexről beszélek, mert a melegekre 99%-ban ez vonatkozik.

Ilyen, hogy: Szerelem, együttélés szinte nem is létezik a melegek között! Vagyis csak: 1%-ban jellemző.

Csak natúrban a faszt akarják, szopni vagy szopatni, ez a jellemző!

Kevesen dugnak vagy dugatják magukat!

Találkozásnál (ha létrejön...sokan lemondják), elő a farok, be a szájba...szopás vagy szoptatás, élvezés és gyors lelépés van!

2013. dec. 8. 13:29
 16/25 anonim ***** válasza:
57%
A meleg férfiak igénytelenek, mint a férfiak.
2013. dec. 8. 13:30
 17/25 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen melegek is (ahogy heterók is).

De én egy nagyon más rétegét ismerem a melegeknek valahogy, akik normális kapcsolatokban élnek.

2013. dec. 8. 13:32
 18/25 A kérdező kommentje:
16. Nem gondolnám én ezt, hogy igénytelenek! Csak hidd el, vannak akik már évek óta otthon verik a farkukat és ki vannak éhezve egy jó szopásra! Mindegy nekik, hogy ki-mi csak faszt a szájba és szopni tudjon!
2013. dec. 8. 13:33
 19/25 anonim ***** válasza:
azért, mert te egy hím ringyó vagy, nem kellene a melegek 99%-át annak tartani. ez a 99 százalék nem statisztika, hanem csak a te hülye véleményed...
2013. dec. 8. 16:05
 20/25 anonim ***** válasza:
68%

pedig statisztika

ez minden szociológusnak tananyag

2013. dec. 8. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!