Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális 40-es vagyok! Miért van az, hogy a férfi test nem vonz különösképpen csak a farok?
ÁLLJ! ILYEN NINCS BESZAROK A RÖHÖGÉSTŐL.
Mi a jó büdös éter az hogy : "kényszermeleg". A legnagyobb rosszindulat nélkül de őszintén maga normális? Honnan vette ezt? Ha meleg, akkor annak is született. Atyaég...rég hallottam már ekkora marhaságot. Ilyen nincs hogy elutasítanak a nők és a férfiakhoz fordulok. Én meleg vagyok, elutasítanak a férfiak és hirtelen "kényszerhetero" leszek? Maga heteroszexuális...vagyis az elmondottak alapján biszexuális de nem meleg.
Azt tanácsolom hogy verje ki a fejéből hogy maga csak és kizárólag a férfiakat szereti.
És tényleg elnézést a ronda beszédért, de egyszerűen ilyen nincs és nem is lesz soha.
Tizenkettes válaszolónak!
Akkor te még nagyon keveset tudsz az életről!
Van pl. egy 150kg-os férfi ismerősöm.Ő is totál heteró volt, de a nagy macis kinézete miatt nem kellett a nőknek. A végén nekiállt szopni.....és ma már azt hiszem, ő is a fiúkat keresi kényszerűségből.
Van rengeteg munkanélküli, roma, hajléktalan, és állami gondozott srác. Közülül is rengetegen kényszerűségből a saját nemük felé fordultak, mert ilyen "partnert" egyik nő sem akart!
tizennégyeske!
Igen alkalmi szexről beszélek, mert a melegekre 99%-ban ez vonatkozik.
Ilyen, hogy: Szerelem, együttélés szinte nem is létezik a melegek között! Vagyis csak: 1%-ban jellemző.
Csak natúrban a faszt akarják, szopni vagy szopatni, ez a jellemző!
Kevesen dugnak vagy dugatják magukat!
Találkozásnál (ha létrejön...sokan lemondják), elő a farok, be a szájba...szopás vagy szoptatás, élvezés és gyors lelépés van!
Vannak ilyen melegek is (ahogy heterók is).
De én egy nagyon más rétegét ismerem a melegeknek valahogy, akik normális kapcsolatokban élnek.
pedig statisztika
ez minden szociológusnak tananyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!