Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak úgy lehet bi/meleg fiúval sezx ha én is kielégítem?
Figyelt kérdés
Én nem szeretné, de érdekelne milyen ha egy srác engem.2013. dec. 3. 11:04
1/9 anonim válasza:
Mi a tosz van??? Ismételd már el ezt magyarul is!
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, minek nézed őket - egy csajjal is kölcsönösen elégítitek ki egymást....
3/9 anonim válasza:
Aki b*zulni akar, ne csodálkozzon, ha megb*sszák.
4/9 anonim válasza:
Biztosan találsz olyan buzát is aki csak leszopni akar.
5/9 anonim válasza:
Nos...
1. Hogy valaki biszex, nem jelenti azt, hogy preferálja a passzív szerepet. Én például tuti nem vállalnám be ezt a szerepkört.
2. Melegek közt rengeteg passzív srác el tud attól is menni, hogy egy másik srác meghúzza. Szóval ilyen szempontból a kérdés értelmetlen. Ha meg csak orál játszik, akkor végül is a srácon múlik, hogy kér-e viszonzást.
6/9 anonim válasza:
Kérdező csajt sem elégítene ki, ha lenne :D
7/9 anonim válasza:
nem kell kielégíteni, sokan csak arra buknak, hogy lepippantanak valakit vagy őket valaki és kész, semmi több. Csak előtte ezt tisztázni kell.
Olvastam már hírdetést aki írta, hogy elmegy, szó nélkül lepippant, nevet sem kérdez és a végén elhúz. Ennyi. Neki ez gerjesztő.
8/9 anonim válasza:
Nem, nekem pl. oké ha csak a számat használják, aztán megyek.. F26
9/9 anonim válasza:
Nekem valahogy kiábrándító hogy ha valaki így viselkedik.Persze lehet olyan aki már annyira kivan éhezve hogy belemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!