Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én akkor most bi vagyok? Vagy mi?
Nagyon rosszul állok kapcsolatügyben és most kezdem látni hogy miért: nem tudom hogy melyik nem vonz inkább :S
Vonzanak a pasik is de a róluk szóló fantáziám nem olyan részletes, mint mikor lányokról szól, akkor vad, forró és élvezetes az egész ,dominánsabb is lehetek benne.
Ami a rosszabb az a napközbeni életem: a fiúkkal mindig félénk vagyok, visszahúzódó és kicsit olyan "fiúsan" beszélek velük, a nőkkel viszont jól megvagyok...
Behatárolni nem tudom magam, mert nem volt még kapcsolatom, egyszer csókolóztam egy sráccal egy buliban, de az nem számít.
Legvégül úgy is pasival fogok összejönni (legalábbis a józan eszem úgy diktálja hogy így kell lennie) de félek hogy nem leszek úgy teljesen boldog... vagy hogy a szex jó lesz-e.
Szerintetek ha lesz egy kapcsolatom ahol levezethetem a hormonjaimat akkor elfelejtem h le akartam feküdni lánnyal is? Tuti hogy a családom és az egész környezetem kiutálna a világból is ha megtudnák hogy ilyen gondolataim vannak...
Azt se tudom hogy hogyan és kivel ismerkedjek? :S
Ezt most nem bántásból mondom, hanem halál komolyan, egy ismerősömnél gyönyörűen bejött: le kéne feküdnöd egy sráccal. Halálkomolyan mondom, az ismerősöm is kb. ugyanígy érzett, végül úgy döntött hogy hátha a szex megmutatja hogy mit is csináljon. Ezért aztán lefeküdt egy sráccal aki úgy-ahogy a barátja volt, azóta pedig ugyanolyan heteró mint akárki.
Ha gondolod, magamra vállalom a segítő szerepét ;)
23
Nincs igazán olyan hogy kire izgulok fel jobban, mindig ilyen kis történeteket képzelek el :D De lényegében a pasik mindig más nőkkel vannak a fantáziámban, ha épp lány jut eszembe akkor abban én is benne vagyok...és valahogy tetszik hogy abban én irányítok.
Ilyen érzésekkel nem lesz kellemetlen az első alkalom egy pasival? Vagy akkor majd úgy is elragad a pillanat és vágyni fogok rá meg minden?
Na,na csak óvatosan,mert lehet valójában csak önmagaddal szeretkezel a képzeleteidben.Valójában lehet azért képzeled el egy másik nőt és férfit szeretkezés közben,mert te félsz a férfiaktól.
Egy nővel pedig biztonságosnak érzed a dolgot és közvetlenek,ahol te irányíthatsz,mert ismered a nőket.Félsz kitárulkozni egy férfi előtt átadni magadat neki,feloldódni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!