Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakiből úgy meleg/biszex, hogy nagyon sokat mondják neki, hogy az és végül az is lesz?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy mielőtt mondták volna neki addig nem is gondolt rá.2013. dec. 2. 11:00
11/12 anonim válasza:
#9. Ha választhatnánk, puszta akarattal, hogy a férfiakhoz, vagy a nőkhöz vonzódunk, akkor azt hiszem már évek óta heteroszexuális lennék. Egyébként érdekes a kérdés, és engem is érint alsóba melegeztek engem is (és kedves nem zörög a haraszt... nem hiszem hogy egy hétéves tudja valakiről hogy meleg-e). Nem merném biztosra állítani, hogy van köze a két dolognak egymáshoz, de szerintem van...
12/12 anonim válasza:
Szerintem inkább az lehet, hogy előtte is az volt, csak még ő maga sem jött erre rá, mert esetleg akkora burokban élt, és külön fel kellett nyitni a szemét. És ez pont megfelelő alkalom volt, amikor is mondták neki, hogy meleg. És ez végre eljutott az agyáig. Én simán el tudom képzelni, hogy ha még nem érzett senki iránt erős vonzalmat/szerelmet, mert mondjuk csak ellenkező neműek közt keresgélt, mivel a társadalom is ezt mutatja. És akkor végre felnyitották a szemét, és tádám. Rájött, hogy meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!