Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csajok! Lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Lefeküdnétek egy meleg sráccal?

Figyelt kérdés
Miért tennétek meg? Izgi lenne, hogy ti vagytok az egyetlen csaj, akikkel...?

2013. nov. 28. 01:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem csaj vagyok (meleg srác), de gratulálnék annak a csajnak, aki ilyen dolgokba belemenne, persze ezt rossz értelmeben mondom. Nem értem az ilyen lányokat, mégis mit gondolnak hogy aki tényleg meleg majd lefekszik vele a két szép szeme miatt.

Egy meleg nem fog lefeküdni egy csajjal, azok a biszexek.

Én sosem akarnék csajjal lefeküdné, aki ezt csaj létére nem értené meg az elküldeném a francba.

2013. nov. 28. 17:40
 12/14 Béla211 ***** válasza:
Ez szerintem ugyan olyan mint sok heteró srácnak az a vágya, hogy lesbi lányokkal legyen együtt. Csak a lányok között kevesebb van vagy kevésbé merik kimondani.
2013. nov. 29. 07:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó hsz elég hülyeség. Oké, hogy a pasik fantáziálnak leszbikusokról, de ugyanúgy nem fognak szexelni leszbikussal, ahogy lányok meleg srácokkal. Nincs annyi alkohol, hogy az ember elveszítse a szexualitását.
2013. nov. 29. 09:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez marhaság! Egyértelműen melegnek érzem magam, de kalandból kipróbálnám 1x lánnyal. Csak hogy legyen egy ilyen élményem is.

Attól még nem leszek biszex. Mint ahogy egy nő sem válik leszbikussá csak azért, mert egyszer kipróbált valamit.

Egyébként meg a tudományos körökben leginkább elfogadott elmélet szerint a szexualitás nem választható szét ilyen tisztán, inkább egy skálán mozog.

2013. nov. 30. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!