Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, szerintetek az alábbi nő leszbikus lehet?
Én heteró lány vagyok, és a csoportunkban csak heteró F/N vannak, szóval nem igazán tudjuk ezt megítélni.
Szóval egy oktatónkról van szó, rövid, fekete haja van, festett, nagyon mély hangja van, zakóban, férfi nyakkendőben, farmerban és a zakó színéhez illő sportcipőben (!) jelenik meg ünnepségeken.
Amúgy mindig kantáros munkásnadrágokban mászkál.
(Személyes véleményem szerint, ez mind férfin, mind nőn ocsmány, és igénytelen viselet, bizonyára van más módja is, hogy kihangsúlyozza hogy férfinek vagy mit-tudom-én minek érzi magát.)
Van egy olyan fiatalabb, mosolytalan, nagyon sovány nő, aki mindig vele van, és amúgy velünk, lányokkal eléggé barátságtalan.
Ezek ketten úgy el szoktak tűnedezni a sötétben egy időre.
Ez a nő, mármint akiről írok, mindig olyan, zavart, túl halkan beszél, túl nyugodt, soha nem látni érzelmeket az arcán, mindig egy hangon beszél hozzánk, volt egyszer olyan, hogy vizsga előtti napokon éjjelig bent volt és gyakoroltatott velünk, már párásoztak be a szemei a fáradtságtól, de keménykedett, olyan kőszikla-mód tartotta magát "férfiasan" - érthetetlen ez számunkra.
Félre ne értse bárki, az ég világon nincs semmi baj a homoszexuálisokkal, de úgy látom ennél az embernél komoly probléma lehet, hogy homo lehet és nem vállalja fel, holott mindenkinek egyértelmű.
Legalábbis mi így gondoljuk, hogy nekünk, heteróknak egyértelmű. De lehet, hogy nem is jól gondoljuk.
Segítenétek véleményekkel?
Szerintetek is leszbikus, esetleg nem kedvel bennünket mert mind heterók vagyunk?
Nem hinném hogy leszbikus. Ha az is lenne, elég nagy butaság ez a "nem kedvel minket mert mi heterók vagyunk?". Sikeresen megmosolyogtattál, kedves Kérdező. Hosszú-hosszú elítélések, és kitaszítások után a társadalomból, majd pont a homoszexuális emberek fognak mindenféle... utálatban részesíteni heteroszexuálisokat.
Ilyen a személyisége a tanárnőtöknek, de kétlem hogy leszbikus lenne, vagy hogy ezek a tulajdonságok amiket említettél amiatt lennének, mert leszbikus.
bocsi de elég ellenszenvesen jön le nekem ez a kérdés leszbikus szemmel...ennek ellenére megpróbálok rá normális választ adni
nem tudom, lehet hogy csak ilyen a stílusa, keménynek nevelték, vagy az élet tette ilyenné, de lehet hogy leszbikus
számít ez?
van hogy akiről kinézetre azt mondanád hogy na ez tuti leszbikus nem az, és akiről nem gondolnád, ő meg az..-
amúgy a leszbikusok nem érzik férfinek magukat...azok a transzszexuálisok
És ilyen nincs, hogy nem kedvel benneteket mert heterók vagytok -.-
egyrészt nem tudhatja, hogy ki hetero, ki nem, másrészt akkor a világ tetemes részét utálnia kéne, köztük a szomszédait, apját anyját, rokonait stb
szóval az bocsi, de elég nagy butaság :)
ja és a kettessel is egyetértek...ha felvállaljuk, akkor ez mindenkinek a magánügye, nem kell a reklám, ha nem vállaljuk fel akkor meg komoly probléma van az önelfogadásunkkal....:/
lehetetlen megfelelni...
19/N
A sértő stílusban megírt kérdés miatt én sem fogok különb módon válaszolni: Ennyiből egyáltalán nem egyértelmű, hogy melyik nemhez vonzódik. Lehet szimplán igénytelen is.
Az igénytelenség pedig nem függ össze azzal, hogy melyik nemhez vonzódik valaki, bármennyire is ezt hiszed. Se a rövid haj nem egyértelmű jel. Rengeteg leszbikusnak hosszú a haja és nőies, nem csak ezek a "butchok" léteznek, akik pasiimitátort játszanak.
Szerintem szimplán így lett nevelve, hogy ilyen keménykedő magatartást részesít előnyben és játssza ezt előttetek folyton.
És még azt mondják, hogy a homo emberek nincsenek tele előítéletekkel.
Abszolút hiányzott belőlem minden bántó szándék.
De itt mindenki nekem esett, hogy milyen ellenszenves kérdés ez, és így és úgy, megítélni hogy tudom így és hasonlók.
Wow, nagy cucc, hát akkor lehet hogy rosszul gondoltam, tudjátok, mi próbáljuk ezt elfogadni, és azért kérdeztem, hogy most akkor hogy is van ez.
Ha én lennék homoszexuális, akkor a tudatlannak először is megpróbálnám elmagyarázni, hogy mi butsch vagy mi az a férfiimitátor, és nem biztos hogy meleg.
De itt úgy látom, mindenki igazán sértve érzi magát, tehát inkább tartózkodjatok a szidalmazástól, ha a kérdésre nem tudtok válaszolni, sok sikerrt.
Kedves Jégsárkány, kikérem magamnak, hogy én olyat feltételeznék, hogy igénytelenek lennének a homo emberek!
Olvasd el mégegyszer a szöveget, és próbáld értelmezni, ha nem megy, segítek, szóljál.
A második felében a válaszodnak egy darab használható információ van, ez a busch vagy mi dolog. Ezt köszönöm, nem hallottam olyat.
azért volt ellenszenves a kérdés, mert úgy fogalmaztad meg, hogy a szerinted rossz tulajdonságai miatt gondolod, hogy leszbikus
pl hogy ízléstelenül öltözködik, keménykedik,zavart
ezért olyan mintha a leszbikusokat ilyennek képzelnéd el
ráadásul feltételezed, hogy nem kedvel titeket mert heterók vagyok :D
Szóval úgy írod le a leszbikusokat mint akik úgy érzik hogy leszbikusság az jobb mint ha valaki heteró, férfiasak, ízléstelenül öltözködnek, pökhendiek és keménykednek
hiszen ezek miatt a tulajdonságai miatt gondolod hogy leszbikus
a butch pedig egy elég nyomorult fogalom, a leszbikusok egy olyan csoportját takarja, akik szeretnek férfiasan kinézni, viselkedni
de igazából ők nincsenek olyan nagyon sokan arányaiban mint ahogy azt gondolják az emberek, csak róluk tudják elsőre megállapítani, meg őket nyomják a homofóbok
azért a többség nem ilyen férfiimitátor
és szerintem nem tettem semmi rosszat azzal, hogy megírtam hogy a leszbikusok nem érzik férfinek magukat...mert ez az igazság, ők tényleg a transzszexuálisok :D
Az a vicces, hogy célom lett volna sértőnek lenni a kommentemben, de mivel közben másra is figyeltem, így végül egy tök semleges komment lett belőle, mindenféle sértés nélkül. Pedig megérdemelted volna.
Te talán nem veszed észre, de a kérdésedben nem kevés helyen úgy fogalmazol, ami sértő a meleg emberek számára. Máskor kicsit gondolkodj, mielőtt írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!