Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Miért érzem így magam? Utálom magam!
Figyelt kérdés
Sokszor képzelem el milyen lenne sráccal lenni. Sőt szoktam arra is vágyni, hogy legyen egy fiú, akivel titokban összejárhatok. Azonban mikor elélvezek utána utálom magam. Az egészet gáznak tartom és volt hogy töröltem minden olyan filmet, stb. Közben persze a csajokra is vágyom. A lényeg, hogy ez normális? Van más is így vele? Jó lenne egy hasonló fiút találni Pesten.2013. aug. 30. 16:08
11/12 anonim válasza:
Előző előtti válaszoló vagyok és az előzőnek válaszolok:
Akkor te a szerencsés kivételek egyike vagy. Másfelől viszont a pubertáskor végéig (biológiailag 23-25 éves kor) a hormonok csúnya játékokat űzhetnek velünk, aminek az egyik következménye lehet az időszakos homoszexuális hajlam is. Sokan vannak, akik kipróbálják tinédzserkorban hogy milyen, talán még élvezik is, aztán felhagynak vele és tökéletes heteróként élnek tovább.
12/12 anonim válasza:
Még nem fogadtad el magad. én kb. másfél éve fogadtam el magamban... Ha elfogadod azon fogsz görcsölni, hogy tarsd magadban, ha elmondod valakinek azon fogsz agyalni, hogy mi van, ha rosz embernek mondtad el, (én most itt tartok) és utánna rájövünk: A világot nem érdeklik a hálószobatitkaid... :) Szóval kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!