Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgy utálom az exet, hogy azt érzem, felrobbanok. Hogy szabaduljak meg ettől az érzéstől?
szóval ki vagyok akadva, fel tudnék robbanni, meg tudnám ölni egy kanál vízben, megérdemelné, hogy visszakapjon mindent, remélem az élet megadja ezt a szívességet, szóval ezt a mérhetetlen dühöt és indulatot nem akarom érezni, szeretnék nyugodt lenni, egy életre kitörölni őt, bár elköltözne jóóóó messzire és nem látnám soha többé, nem hallanék róla soha többé, de mindig mindenhol feltűnik (most a neten egy chatoldalon ahogy p*nákra vadászik)
mit tegyek, h ne kerüljek dili házba? megőrülök!
nem szeretem, utálom, utálom, csak fájdalmat képes okozni
én meg nem vagyok kíváncsi arra, hogy mivel tud még előrukkolni.
de mindig van valamiiiii és 1 éve vagyunk külön!!!élni akarok!!!
ezt már próbáltam.
már csak a bungy jumping hiányzott a srácokkal, amnnyi minden kalandba belementem miután szakítottunk az exszel.
ahhoz képest hogy a net óóóóriási, az ex hogy a francba tűnik fel már itt is? nincs egy nyugta az embernek tőle.
most közöltem vele, tűnjön el a netről, az életemből és utcán se jöjjön velem szembe még véletlenül se soha de soha!
mint valami szellem hogy mindenhol ott van és végig kell néznem az ő boldogságát.
asszem ki kellene ütnöm magam.
(Megjegyzés: Én először azt hittem, hogy "szexet" írtál oda)
Nem tudom, miért utálják a .exe file-t. De hogy hogy szabadulj meg tőle, azt nem tudom.
vezérlőpult - programok eltávolítása
de jó, h ez a legnagyobb gondod, különben meg csak exe-vel tudsz játszani. de hagyjááá mááár ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!