Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Európában milyen országokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Európában milyen országokban elfogadott a homoszexualitás?

Figyelt kérdés

Tehát melyik országokba mehet ki 2 fiú kézenfogva az utcára pl., hol nincs diszkrimináció? Érdekelne Nagy-Britannia, Németország, Csehország, Svájc, Ausztria, Magyarország szomszédai meg a SKANDINÁV országok elsősorban.

Köszi a válaszokat!

2013. júl. 30. 19:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
moonlightsentinel wins
2013. okt. 21. 14:11
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

""Én szívem szerint egész Afrikát leszőnyegbombáznám."

Pedig Afrika olyan fejlett, büntetés jár a b*zulásért =) A barátaidat akarod lebombázni?"

Te olyasmibe akarsz ellentmondást belemagyarázni, amiben nincsen, én veled ellentétben ugyanis nem azon mérem egy ország fejlettségét, hogy engedik-e a burnyákokat kézenfogva sétafikálni az utcán.

De akkor elmondom, mi bajom van Afrikával: Afrika, legalábbis a szub-szaharai része egy kiszabott posztapokaliptikus senkiföldje, az országok csak papíron léteznek, nincsen rend és törvény, se oktatás, se egészségügy, folyamatos a polgárháború, bekokózott nig.g.erhordák szaladgálnak AK-val és macsétával, és nyúzzák meg egymást élve, mint egy Mad Max filmben. Ezért kéne leszőnyegbombázni az egészet, és utána talán akkor értelmes emberi lények települnének a mostani vadállatok helyére.

2013. okt. 21. 15:18
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

"moonlightsentinel wins"

Moonligtsentinel nem wins, csak épp logikátlan módon kötekszik, de úgy látszik, ez a magadfajták számára már győzelem, ami azért a te szellemi színvonaladról is elég sokat elmond :)

2013. okt. 21. 15:19
 24/27 anonim ***** válasza:
72%
de wins :D látom nem tudsz neki a tűéles logikájával levezetett érveire érdemben reagálni, ezért nem marad más neked, mint a személyeskedés. hát így jártál :D
2013. okt. 21. 20:17
 25/27 anonim ***** válasza:
10%

"látom nem tudsz neki a tűéles logikájával levezetett érveire érdemben reagálni"

Melyek is ezek az érvek?

2013. okt. 21. 22:01
 26/27 anonim ***** válasza:
57%
#19 és #20-as hozzászólás
2013. okt. 21. 23:40
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Hát úgy könnyű, hogy az én hozzászólásaimat töröltetitek. Ebből is látszik, kinek van igaza, nekem nincs szükségem ilyen eszközökre, ez a vitában alulmaradt emberek nevetséges próbálkozása :D

Na de mindegy is, én nem vagyok buzogány, nekem nem kell kapálóznom, hogy valahogy elfogadjanak, meg elismertessem az igazamat. Egyelőre a világ nagy része nem csípi a fajtátokat, és ez egy darabig így is marad, így aggódnivalóm nem nekem van :D

2013. okt. 22. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!