Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Európában milyen országokban elfogadott a homoszexualitás?
Tehát melyik országokba mehet ki 2 fiú kézenfogva az utcára pl., hol nincs diszkrimináció? Érdekelne Nagy-Britannia, Németország, Csehország, Svájc, Ausztria, Magyarország szomszédai meg a SKANDINÁV országok elsősorban.
Köszi a válaszokat!
""Én szívem szerint egész Afrikát leszőnyegbombáznám."
Pedig Afrika olyan fejlett, büntetés jár a b*zulásért =) A barátaidat akarod lebombázni?"
Te olyasmibe akarsz ellentmondást belemagyarázni, amiben nincsen, én veled ellentétben ugyanis nem azon mérem egy ország fejlettségét, hogy engedik-e a burnyákokat kézenfogva sétafikálni az utcán.
De akkor elmondom, mi bajom van Afrikával: Afrika, legalábbis a szub-szaharai része egy kiszabott posztapokaliptikus senkiföldje, az országok csak papíron léteznek, nincsen rend és törvény, se oktatás, se egészségügy, folyamatos a polgárháború, bekokózott nig.g.erhordák szaladgálnak AK-val és macsétával, és nyúzzák meg egymást élve, mint egy Mad Max filmben. Ezért kéne leszőnyegbombázni az egészet, és utána talán akkor értelmes emberi lények települnének a mostani vadállatok helyére.
"moonlightsentinel wins"
Moonligtsentinel nem wins, csak épp logikátlan módon kötekszik, de úgy látszik, ez a magadfajták számára már győzelem, ami azért a te szellemi színvonaladról is elég sokat elmond :)
"látom nem tudsz neki a tűéles logikájával levezetett érveire érdemben reagálni"
Melyek is ezek az érvek?
Hát úgy könnyű, hogy az én hozzászólásaimat töröltetitek. Ebből is látszik, kinek van igaza, nekem nincs szükségem ilyen eszközökre, ez a vitában alulmaradt emberek nevetséges próbálkozása :D
Na de mindegy is, én nem vagyok buzogány, nekem nem kell kapálóznom, hogy valahogy elfogadjanak, meg elismertessem az igazamat. Egyelőre a világ nagy része nem csípi a fajtátokat, és ez egy darabig így is marad, így aggódnivalóm nem nekem van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!