Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Európában milyen országokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Európában milyen országokban elfogadott a homoszexualitás?

Figyelt kérdés

Tehát melyik országokba mehet ki 2 fiú kézenfogva az utcára pl., hol nincs diszkrimináció? Érdekelne Nagy-Britannia, Németország, Csehország, Svájc, Ausztria, Magyarország szomszédai meg a SKANDINÁV országok elsősorban.

Köszi a válaszokat!

2013. júl. 30. 19:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%
Nem európai, de japánba majdnem mindenki az.
2013. okt. 8. 16:32
 12/27 moonlightsentinel ***** válasza:
100%
Spanyolországot tudom ajánlani =) Az vezet az LMBT jogokban, és tényleg nagyon toleránsak az emberek. Én voltam már Amszterdamban és Madridban is, és Madridban sokkal jobb :)
2013. okt. 8. 16:36
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
pl Dánia és a skandináv országokban is simán
2013. okt. 8. 16:48
 14/27 anonim ***** válasza:
7%
Nem lenne itt sem semmi baj azzal h valaki a kolbászra bukik, ha nem kellene magamutogatónak lenni mellé.. Gondolok itt a felvonulásaitokra meg mindenféle méltóság dolgotokra..
2013. okt. 19. 22:52
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Németországban is simán elfogadják. A DSDS-t szoktam nézni (német megasztár szerű) és ott is simán mutatnak meleg párokat mintha a legtermészetesebb dolog lenne. Szóval ebből kiindulva szerintem ott is.
2013. okt. 19. 22:59
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez engem is érdekelne. Jó tudni, melyik országokat kell messze elkerülnöm.
2013. okt. 19. 23:12
 17/27 anonim ***** válasza:
61%
meg még az előző előttinek ajálom Ugandát, Nigériát és egyéb afrikai országokat, ahol a homoszexualitást halállal büntetik, mégis a lakosság fele AIDSes
2013. okt. 20. 12:03
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
de akkor hova fogsz menni? egy lakataln szigetre? monjduk, senkinek nem is hiányoznál.
2013. okt. 21. 09:55
 19/27 moonlightsentinel ***** válasza:
100%

11:03

Egy lengyel kis faluban a helyi szórakozó egységbe kézenfogva mentünk be a barátommal. (Igen, én ilyen magamutogató b*zi vagyok, aki szeret ilyen durva dolgokat csinálni, mint pl. hogy kézenfogva megy. Nem, amúgy nem, csak kicsit be voltunk csípve, és nem érdekelt, meg haverokal voltunk.) Valóban volt egy tag, aki egy idő után elkezdett beszólogatni, keverve az angolt meg a lengyelt. Aztán amikor kezdett nagyon hangos lenni, felállt egy nő, és megvédett minket, őt pedig követte még 4 férfi. Végül inkább az elégedetlenkedő tért haza, nem mi, sőt utána jót dumáltunk 2 taggal (csak ők tudtak rendesen angolul), kiderült, hogy az egyik munkahelyén is dolgozik 2 meleg férfi, és semmi baja nincs velük.

És ez

egy lengyel

kis

faluban.

Kicsit el vagy tévedve az LGBT jogokkal kapcsolatban is.

Örökbefogadás az alábbi országokban legális: Argentína, Belgium, Brazília, Kanada, Dánia, Franciaország, Izland, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Nagy-Britannia, Uruguay, Ausztrália nagy része, Mexikó nagy része, USA 22 állama. Bizonyos kitételekkel lehetséges: Ausztria, Szlovénia, Finnország, Németország, Grönland, Izrael, USA 2 állama. És ez a lista szinte havonta növekszik.

(A melegházasság a fent említett országokban mindben legális, + még jó néhányban, de ezt nem fogom külön felsorolni, mert nagyon sok van belőlük.)

A meleg kapcsolatok az alábbi országokban illegálisak:

Afrikában: Marokkó, Algéria, Tunézia, Líbia, Egyiptom, Szudán, Eritrea, Etiópia, Szomália, Kenya, Uganda, Tanzánia, Malawi, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namíbia, Angola, Sváziföld, Lesotho, Cameron, Nigéria, Togo, Ghána, Liberia, Sierra Leone, Szenegál, Gambia, Mauritánia, Nyugat-Szahara.

Amerikában: Guyana.

Ázsiában: Jemen, Omán, Szaúd-Arábia, Szíria, Libanon, Irán, Üzbegisztán, Türkmenisztán, Afganisztán, Pakisztán, Mianmar, Bhután, Bangladesh, Malajzia, Pápua Új-Guinea.

Szerintem a lista magáért beszél, nem kell különösebben magyarázni. Ha szerinted tényleg a második csoportban szereplő országok a fejlettebbek (aminek jelentős részében népirtások, polgárháborúk folynak a mai napig), akkor ott valami nagyon nagy gond van.

2013. okt. 21. 11:51
 20/27 moonlightsentinel ***** válasza:
80%

"Én szívem szerint egész Afrikát leszőnyegbombáznám."

Pedig Afrika olyan fejlett, büntetés jár a b*zulásért =) A barátaidat akarod lebombázni?

2013. okt. 21. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!