Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sokan miért utálják a melegeke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért utálják a melegeket, homoszexuálisokat, lezbiket, bisexuálisokat? Ha ezt kérdezem tőlük, mind azt mondja h utálja őket csak normális indokokat nem tudnak rá mondani.

Figyelt kérdés
Neem, nem vok meleg, csak folyamat látom h szidják őket mint a bokrot, anélkül h ismernének is egyet.

2013. júl. 7. 14:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
96%
A normális meleg kimegy az utcára és minden fórumon tiltakozik az ellen, ahogy a másságot kezelik. Egyre több normális heteró jön rá, hogy nem a szexualitásunkat akarjuk rá erôszakolni - mivel egy normális meleg tudja, hogy egy heterót nem lehet meleggé tenni. Nem tudom melyik országról beszél az, aki azt mondja, hogy itt békén hagynak minket. Sajnos én egy olyan országban élek, ahol megrugdoshatják, akinél szivárvány zászló van, kidobhatják a meleget a szülei az otthonából, a tanárai az iskolájából, és a fõnökei a munkahelyéröl. Vagy megalázhatják nap, mint nap, ha nem tetszik nekik az identitása.
2013. júl. 9. 16:03
 22/26 anonim ***** válasza:
92%

Aki büszke rá, hogy önállóan gondolkozik, egyszer tegye

meg, hogy komolyan eltûnõdik a kõvetkezõkön: Mi veszélyesebb a környezetünkre és a gyerekeinkre a szeret vagy a félelem? Milyen viselkedés a normális, amit szívesen viszont látna a fiától, hogy öleli, vagy, hogy rúgja a társát?

2013. júl. 9. 16:11
 23/26 anonim ***** válasza:
85%

Azért szidják őket mert ez zavaró sok ember számára és azért mert igenis a melegek sem különbek, provokálják a heterokat időnként (tisztelet a kivételnek).

De most őszintén. Én sem kezdek neki smárolni a barátommal az utcán. Nem hangoztatom, hogy meleg vagyok. Engem a barátaim nagy része heteroként ismert meg és ha velük vagyok igenis annak megfelelően viselkedem. Hogy miért? Nem azért mert ne merném ezt felvállalni hisz otthon elmondtam szüleimnek és egy-két közeli barátomnak is(nem örültek, de tudomásul vették).

Érdekes módon nincs is problémám. Nem kell reklámozni a dolgot, ez csak ránk tartozik. Teljesen jól megvagyok fiúkkal, lányokkal, heterokkal és nem heterokkal.

Ha barátommal ketten akarunk valamit pl. szórakozni akkor olyan helyre megyünk ahol ez másokat nem zavar. Vagy nem csinálunk olyat. Úgy gondolom, hogy hagyományos fiú-lány kapcsolatban sem mindig jó az ha egy buszmegállóban, vonaton vagy étteremben stb. szóval nem megfelelő helyen kezdenek el smárolni vagy ilyesmi. Szép dolog a szerelem, a kölcsönös vonzalom, de ez kettőjük dolga. Vannak akiket ez zavar mert esetleg másképpen nevelkedtek pl. idősebb korosztály, esetleg most ment tönkre egy kapcsolatuk vagy bármi. Legyünk rájuk tekintettel.

Sokszor olvastam hasonló témájú beszélgetéseket. De had beszéljek magamfajta ellen is kicsit. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a melegek prédikálnak toleráns viselkedésről. Közben pont ez az a réteg aki leginkább provokál és nem értik meg, hogy vannak akik nem kíváncsiak rájuk. Mégis megpróbálják a lenyeletni másokkal hogy ez normális. Egyesek erőlködnek, felvonulnak, mutogatják magukat, suliban ezzel próbálnak kitűnni stb. Kérdem én, hol itt a tolerancia azok iránt akik erre nem kíváncsiak? Utána csodálkoznak, hogy kitör a "világháború" és mindenki szidja a másikat.

Tudom, hogy amit csinálunk az nem normális. Azt is tudom hogy ennek meg van az ára, de akkor elviselem és nem nyavalygok, és ezzel nem zavarok másokat. Megmondom őszintén én nem is érzem magam elnyomva ettől.

Mindig lesznek majd akik ezt el tuják fogadni és olyanok is akik nem.

2013. júl. 12. 00:22
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy régi a kérdés, de csak azért is írok.

Sokan csak a melegek megnyilvánulása miatt gyűlölködnek. Azonban ők nem érzik át a helyzetünket. Azok a melegek, akik szintén úgy gondolják, hogy ennek a témának a 4 fal között a helye, nem gondolják át jobban ezt a dolgot. És biztos vagyok, hogy ők nincsenek is előbújva, ergo nem élik át a melegség valódi nehézségeit, és ha előbújnának, egyből rájönnének, hogy egész máshogy kellene gondolkozniuk erről.

Vannak (szerencsére egyre kevesebbem), akik nem tolerálják, ha egy meleg pár (itt: férfi+férfi) kézen fogva megy az utcán vagy éppenséggel csókolóznak. Azonban kicsit jobban belegondolva, ugyanazt csinálják, mint a hetero párok: kézen fogva sétálnak és csókolóznak az utcán. Bezzeg ha egy leszbikus (itt: nő+nő) pár teszi ugyanezt, akkor jóval kevesebb a beszólás, stb. Pedig ők is ugyanezt csinálják.

Amikor valaki felvállalja magát, vannak akik azért ítélik el őt, mert hogy nem rájuk tartozik az, hogy ő meleg. Szerintük ezzel csak magára akarja vonni a figyelmet, kérkedni akar azzal, hogy meleg. Azonban ha jobban belegondolunk, a heterok is folyton azt "hirdetik", hogy ők heterok. Pl amikor a többieknek mutogatnak képeket szexi csajokról, vagy amikor arról beszélgetnek, hogy melyik csajt raknák meg, stb. Na erre már inkább mondható, hogy megnyilvánulás. Én már előbújtam, de nem azért, hogy ezzel kérkedjek, meg hogy magamra vonjam a figyelmet, hanem hogy teljesen őszinte lehessek a haverjaimmal, családommal. Ráadásul saját magunk felvállalása hasznos is, hiszen a barátaink, családunk jó embernek ismernek meg minket, és ha előbújunk, azzal egyben bebizonyítjuk neki, hogy szexualitás ide vagy oda, bárki lehet jó ember.

Akik a felvonulást ellenzik, azok nincsenek egészen tisztában a felvonulás hátterével. Sajnos a melegek egy része is ellenzi, pedig értük is vonulunk. A felvonulásnak tulajdonképpen két célja van: az egyik, hogy tudassuk az emberekkel, hogy igenis létezünk, és nem elhanyagolható téma a melegség, a másik pedig az, hogy ugyanolyan jogokkal rendelkezzünk, mint a heterok. Az egyik hozzászóló azt írta, hogy felesleges gyermeknevelési jogot adni a melegeknek, mert nem tud gyermeket csinálni két férfi vagy két nő. Ez nem kétség, hogy biológiailag ez lehetetlen. Azonban -ha hiszed, ha nem, kedves hozzászóló- létezik egy olyan folyamat, amit úgy neveznek, hogy örökbefogadás. Magyarországon kb 20.000 meleg pár szeretne gyereket örökbe fogadni és felnevelni. Aki azt hiszi, hogy a melegek miatt "csökken" a népesség (igazából a Föld teljes népessége pont hogy növekszik), az vegye figyelembe, hogy kb 20.000 gyereknek találnának rendes otthont, ezt azonban a melegek jogainak hiánya nem engedi. Illetve szeretném azt is tudatni, hogy több a meddő pár, mint a meleg, ergo több a hetero párok száma, ahol nem születhet gyermek, mint a meleg párok száma (itt: férfi+férfi párok ÉS nő+nő). Továbbá ami még megilletné a melegeket, az a házasság. Ha hiszitek, ha nem, a melegek is képesek egyetlen egy valakit szeretni, és ugyanúgy szeretnének házasságban élni, mint bárki más. Ezekből kifolyólag a PRIDE felvonulás tulajdonképpen egy politikai esemény.

Én már előbújtam, és tapasztalatom szerint még nem túl rózsás a helyzet, de szerencsére egyre csak javul, és kb 10 éven belül már eljutunk arra szintre, hogy nevetünk azokon, akik ma elítélik a melegeket, és többen fogják elítélni azokat, akik elítélik a melegeket.

16/f meleg

2015. márc. 14. 16:33
 25/26 anonim ***** válasza:
92%

Előző vagyok, a végét javítom kicsit:

[...] és többen fogják elítélni azokat, akik elítélik a melegeket azoknál, akik elítélik a melegeket.

2015. márc. 14. 16:36
 26/26 anonim válasza:
Én imádom a leszbiket, és a biszexeket is (ha lányról van szó). :"D
2019. nov. 3. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!