Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért utálják a melegeket, homoszexuálisokat, lezbiket, bisexuálisokat? Ha ezt kérdezem tőlük, mind azt mondja h utálja őket csak normális indokokat nem tudnak rá mondani.
"ma 18:51"
igen!
Te valóban érvelsz..... te sem veszed magad komolyan,ugye?
Azért utálják a melegeket, mert erre nevelték õket. Soknak azért nincs rá normális válasza, mert gondolkodás nélkül veszi át és szajkózza, amit másoktól hall. A felvonulás azért van, hogy felhívja a figyelmet a problémákra. Annak a célnak tökéletesen megfelel. Ha nincs felvonulás nem törõdnek vele, milyen nehézségeik vannak azoknak akik mások - ahogy itt többen meg is jegyezték - miért is érdekelné õket. A felvonulásnak köszönhetõ, hogy egyre többen beszélgetnek a témáról, és egyre többen állnak mellénk.
Egyébként nem lezbi, hanem leszbi. :)
ma 12:40
Nem azért de ez megint csak szánalmas érvelés!
A pedofil,nőverő,vagy börtönben csücsülő gyerek gyilkosságért ülő heteró emberek miatt,most mi is ítéljük el az összes heterót???
Nyilván normális meleg,kulturált emberek is elítélik a parádés,idétlenkedő meleg felvonulásokat!
Tehát annyira lejárt dolog a felvonulással példálózgatni.....
"én tudok önálló gondolatokat kibontakoztatni az agyamból, ami meglepő lehet számodra, de azért próbáld meg elhinni. :)"
:DDDDDD Köszönöm szépen!!!
Feldobtad a napomat!
Most akkorát nevettem!
Az önálló,értelmes gondolat,hogy ítéljünk el minden meleget,a felvonuló,idétlen melegek miatt! :DDD
Szernék most azért egy kicsit lealacsonyodni a te szintedre!
Tehát akkor!
-a normális melegek: nem parádéznak,nem provokálnak senkit!otthon élik a magánéletüket,a 4 fal között,nem csókolóznak az utcán!
-a nem normális melegek: direkt provokálnak,csak azért is felvonulnak
-a normális heterók: nem ítélkeznek,nem azért télnek el valakit,mert hogy kivel éli az életét,milyen a szexuális magánélete,tudja hogy ez tabu,és van olyan intelligens,hogy ezt fel is fogja!
-a nem normális,(látens meleg heterók): folyton keresik az alkalmat,hogy belekössenek a melegekbe,minden meleg kérdésnél jelen vannak,szükségét érzik,hogy reagáljanak azokra..... frusztrálja őket a melegség,sokszor ők is kipróbálnák egy k..rva helyes pasival,de pont a sok előítélet miatt nem merik megtenni,ezért féltékenyek arra,aki felmeri vállalni önmagát.....
"nem én hoztam fel a parádét,hanem az egyik homokláda"
"Tökéletes példa a felvonulás"
:DDDDD fúúúúú saját magadat hazudtolod meg,de én vagyok a szánalmas!!!! Értem!!
Feladom,fegyvertelen emberekkel nem szoktam harcolni!
Ja és hidd el nekem kérlek,k..rvára nem azért vagy lepontozva,mert nem szereted a melegeket,és nem isteníted őket,hanem mersz szánalmasan idióta válaszaid vannak,én már rég elsüllyedtem volna.....
Na jó, egye fene, írok neked, látom nagyon vágysz rá, olvasd el az előttem szóló válaszát, látom magadtól erre nem vagy képes, akkor megérted hogy miről beszélek(talán), bár az esetben ez is kétséges.
Egyébként ez a b*zik körében elterjed mánia mit jelent? Amikor azt, aki nem kedvel titeket megcímkézitek azzal, hogy látens buzeráns? Tehát te jobban érzed magad attól, hogy valakiről azt hiszed, hogy csak azért nem kedvel, mert irigykedik rád és olyan akar lenni mint te, csak nem mer(?), ez ilyen egyszerű ovis dolog lenne?
Mellesleg, ha tegyük fel elítélek egy bűnözőt, akkor én látens bűnöző vagyok valószínűleg, mert titkon vágyok rá, hogy én is azt csinálhassam, igaz? Így működik a te fene nagy logikus elméd, mi?:D
Nagyon remélem, hogy végre képes leszel végigolvasni a gondolataimat és fel is fogni azt amit olvasol benne, mielőtt újra válaszolsz 5 kommenten keresztül rá.
ma 13:31
De ha elítélem a bűnözőket,akkor csak elítélem,megvan a véleményem,nem keresem direkt az ilyen témájú kérdéseket,nem
foglalkozok velük éjszakákat,mert leszarom őket.....
A látens melegség az kedves intelligens barátom,hogy utálom a melegeket,de éjjel nappal velük veszekszem,minden témánál ott vagyok,képes vagyok oldalakon keresztül vitázni róluk,mert olyan érzékenyen érint engem a dolog.....
De az is elmond sok mindent,hogy a bűnözőket,meg a gyilkosokat hasonlítod a meleg témához........ :D
Értem!
Azért ez a bűnöző dolog más,valszeg ők
tényleg rászolgáltak az utálatra,jogosan érdemelték ki.......egy meleg?
Mivel szolgált rá.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!