Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elítélendő, ha fiú létemre, nőnek öltözve, harisnyában, magas sarkú csizmában sétálok a Népligetben?
te vagy a maúnika showból a "pesti prosti"? :DDDD
[link] itt egy hozzá hasonló partnere, akit lencsevégre volt kapható nemrég xdddd
Nem értem milyen fotó ez, itt semmilyen női rucis fiú nincs! Azért e M.showbeliektől igényesebb vagyok.
Az már más kérdés, hogy a szexben mit szeretek és kivel!
Valaki itt kért képet a harisnyás lábaimról! Tessék:
A kutyusom ott tanul a népligetben a Strázsa kutyaiskolában. Én lehet, hogy láttalak is arra sétálni. Egy darabig néztelek is, mert nem tudtam eldönteni, hogy nő, vagy férfi vagy e. Elég csinos voltál ahhoz, hogy ne ismerjenek fel úgy hirtelen. Még a mozgásod is olyan nőies volt. A párom mondta, hogy a nyakat nézzem, mert ádámcsutkád van.
Persze ha több ilyen van ott, akkor nem biztos, hogy te voltál, de akit láttam, az csinos volt.
Amit a 25-ös belinkelt az a szegedi puncifiú.
Az ott sétál a Kárász utcában.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!