Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Már régóta szeretek beöltözni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már régóta szeretek beöltözni nőnek (körömcipő, kombiné, paróka, smink… stb. ) és így találkozgatok éjszakánként férfiakkal, akiket orálisan kielégítek. Valóban homoszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Kifejezetten kérem tőlük, hogy agresszívan, ribancként kezeljenek és alázzanak, pofozzanak és dugjanak. Ugyanakkor a férfi test nem izgat (férfi izmok,férfi arc… stb.) Ami izgat: Az férfi nemi szerv és az, hogy nőnek érzem magam megspékelve azzal, ha aláznak, leköpnek és így magukévá tesznek. Akkor most, homoszexuális vagyok vagy transzvesztita, mazo hajlammal?

2013. máj. 2. 19:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"...Hiaba nem izgat a férfitest , " csak a ferfi nemi szerv" az éppen elég..."

A napokban megbizonyosodtam valamiről. Egy jó haver (nem meleg haver) segített vagyis a barátnőjével leteszteltük. A parkban sétáltam velük és beszéltem nekik erről. Gondoltunk egyet és bementünkn yilvános wc-be, nem volt ott senki szerencsére. A haver barátnője behívott a női wc-be, ott álltunk a lányés én. Elővette a melleit, letolta a szoknyáját és lehúzta a bugyiját és kérdezte: Feláll-e? Azt mondtam: Nem! De, bizsergést érzek!

Ha férfi farkat látok, arra jobban ráizgulok!

2013. máj. 13. 23:06
 12/20 anonim válasza:
100%
Sziasztok ha van valaki aki fiatal és làyos akkor irjon 33éves férfi vagyok a párom oràlisan nem csinàlja! Kölcsönösen kielégîtenénk egymást hosszùtávon!
2013. máj. 16. 14:25
 13/20 A kérdező kommentje:

Egyre jobban kezd izgatni a férfi test. Most már nem csak a nemi szerv, hanem a feneke is.

Tegnap megint női ruciban szexeltem, (szoknya, tűsarkú, paróka). Ezek szerint travi, meleg vagyok.

2013. jún. 10. 17:37
 14/20 harisnyásgiulia válasza:

Nem vagy egyedül kedves, nekem ezek a vágyaim;

Ősztől - amikor ez a rohadt kánikula már biztosan nem tér többé vissza - nagyon szeretnék megismerkedni olyan lehetőleg 18-27 év közötti sráccal, aki vékony, helyes-kissé lányos arcú, vékony, kevésbé szőrős, viszont mindig frissen borotvált, kedves és szeretné egy 35 év körüli travi társaságát! A kedvéért beöltöznék nagyon szépen, csinosan, kisminkelném magam és igyekeznék úgy kinézni, hogy egy csinos nőnek látsszak! Egyelőre olyanban gondolkoznék, hogy a fiú simogassa a harisnyanadrágos lábaimat, fenekemet és hosszan smároljunk! Közben egy kis iszogatás és ha kellőképpen ellazultunk és tényleg kialakult egy szimpátia, akkor sok minden mást is szívesen megteszek, ami egy lánytól elvárható! De senki ne tartson homoszexuálisnak, csak egyszerűen imádok csaj lenni!

2013. aug. 15. 16:13
 15/20 harisnyásgiulia válasza:
Szerintem nem vagy meleg, hanem travicsaj! Én amikor egy olyan csajt, travit látok, akit én dugnék meg, akkor feláll a farkam, viszont ha egy helyes srácot, főleg ha egy szép faszt, akkor nedvesedik, viszont nem áll fel! Szerintem két énem van és ilyenkor lányka vagyok!
2013. aug. 15. 16:29
 16/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Már régen írtam ide, de azt hiszem érdemes másokkal is megosztani tapasztalataimat és másokat is érdekel ez a téma!

Mint az eddigiekben kifejtettem, női ruciban szeretek továbbra is szexelni férfiakkal!

Van már teljes harisnyám is, ami nem combfixes. Ezt azért szeretem, mert a nadrág alatt nem csúszik le, ha megyek az úton. (külsőleg fiú vagyok, teljesen, az utcán nyilvánosan...). Szóval, ilyen harisnyában mentem múltkor a randira és itt csak ledobom a nadrágom és máris harisnyában vagyok...

Általában a férfi nemiszervet ha előveszik, még nem teljesen kemény, a számmal kell izgatnom, hogy kemény legyen. Mostanában 15-16cm-ket elégítettem ki, a 20cm és ezekhez hasonló nagyon ritka....

Azt hiszem a nőkkel való kapcsolataimra már keresztet vethetek, ezek után lehet már nem tudnék visszatérni hozzájuk (pl. p#nát nyalni és dugni). De, érdekességképp, azt is kipróbálnám, mert az előzőekben leírt wc-beni barátom barátnője meztelenül még nem ment ki a fejemből!

Esetleg lenne itt középkorú nő, akivel megbeszélhetném az esetemet! Ha igen, légyszi pü-ben írjatok! Mindenkinek válaszolok!

2013. nov. 5. 19:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Én lehet kipróbálnám veled.
2015. jún. 15. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Amikor a nők érdekeltek,akkor nem szerettél beöltözni?Attól hogy sok elutasítás volt,nem jelenti azt hogy megváltozol!A másik meg,hogy nem állt fel "azonnal" a nőre,nem jelent még semmit sem!Hány éves vagy,s mióta jelentkezett ez nálad...a traviság?!
2015. jún. 15. 18:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez egy 6 éves kérdés! Hogy áll a helyzet azóta? Miért emelted ki, nem egyértelmű a válasz?
2019. aug. 6. 13:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túl nagy baj nincs veled, én ezt az állapotot tökéletesen megértem.

Én nem öltözök be, nem érzem magam nőnek, a férfiak sem izgatnak egyáltalán, de valahogyan a transzik meg érdekelnek.

Sok transzinál voltam már, és mindegyiket leszopom, sőt, le is nyelem.Ettől függetlenül, imádom a nőket,az ő testük az igazán finom test, de valahogy néha néha nagyon hiányzik hogy egy hatalmas szerszámot leszopjak. Hát ez van. Nincs ezzel semmi bajom, így minden vágyam kelégül.

2019. okt. 9. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!