Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti bevállalnátok ilyen ruhát, és hajszínt (festés v. akár paróka), ha a barátotok kérne rá?
Erre gondoltam. Szeretném megkérni rá, mert engem izgatna a dolog, de benne azért kételkedem és nem akarom ráerőltetni, ha neki nem jönne be.
A festést felejtsd el, mert úgy marad a feje, és úgy kell járkálnia az utcán is.
Amúgy nemtom, hogy bevállalnám-e.
Mutasd meg neki a képet, kérdezd meg h szerinte hogy néz ki a csaj, nem fura-e, aztán a reakciójától függően hozd fel a témát.
hát én elégsok mindent megtennék a barátomért, nade ezt...isten ments.
20L
Köszönöm a válaszokat. :) Jöhet még.
A festés tényleg durva lenne, nem várnám el tőle, hogy ilyen hajjal mászkáljon az utcán. Marad a paróka.
Én is úgy gondolom, hogy csak ő és én. Ez lenne a mi kis titkunk (leszámítva benneteket persze, így ismeretlenül, az internet homályába bújva), ha megvalósulna.
Képeket v. felvételt se készítenék róla, a memóriámra bíznám a dolgot, mert egy szép emlék lenne nekem, talán nekünk..
(persze a ruha, azért többször is előkerülhetne, ha van kedve hozzá :D )
jéézusom sztem nagyon vagány ruhája van. na nem úgy értem hogy minden nap suliba, de nagyon tetszik. és ha a páromnak is bejönne biztos előkerülne néhányszor:D
nagyon jó, én bevállalnám
L
És szerintem ő is nagyon jól festene benne, elég ha elképzelem.. már nem bírok magammal...!
Köszönöm a válaszokat :)
Jöhet még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!