Kushina cosplay kérdések?
Sziasztok! A nyári Mondoconon szeretném Kushinát cosplayelni a genin ruhájában. Két paróka közül nem tudok választani, melyik lenne a jobb?
Nyugodtan linkelhettek mást is, de eddig csak ezeket találtam, aminek jó a színe, formája és árban is jó.
2. kérdés: Valakinek nincs valami ötlete, hogy a 'zoknit' hogyan csinálhatnám meg? Gondoltam arra, hogy egy cicinadrágnak levágom a tetejét, de nem tudom, hogy ebből mi sülne ki oO
3. kérdés: A conokon szokott sok Kushina lenni?
Előre is köszönöm a válaszokat?
1. paróka
2. a cicanacit ne vágd szét szerintem...
3. én 1x voltam de akkor egyet sem láttam.
Köszi a válaszokat !
2. válaszoló: akkor szerintem könnyen megismerjük majd egymást ^^
Vagy 4 éve csináltam szétdarabolt tornacipőből és zokniból ninja cipőt, de hát a kinézete nem a legvonzóbb(meg használhatóságra sem). Ezért szerintem egy fekete cipőt keresek, ami a lábujjaknál nyitott, így nem lesz annyira feltűnő.
Akkor a parókák 1-1 szavazatot kaptak. A másodiknak jobb a fazona, de túl rövid. Talán még az elsőt megpróbálhatnám olyanra vágni, mint a másodikat, de nem értek hozzá, és nem akarom elrontani.
paróka erzás ,
2: nincs
3: Igen ezért is tök felesleges narutosnak öltözni ,abból van a legtöbb.
Ez lesz a pareszom. :DD
Amúgy... Szerintem nem fölösleges Narutosnak öltözni. ^^ Főleg nem Kushinának, mert Kushinát tényleg nem láttam még. :"DD Lehet csak én vagyok vaksi, amit kétlek, mert ő a kedvenc karakterem, kétlem, hogy egy Kushinát már messziről ne tudnék kiszúrni. ^^ Bocsi, hogy ez nem a kérdéssel kapcsolatos, ez csak az én véleményem. >< :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!