Kushina cosplay kérdések?
Sziasztok! A nyári Mondoconon szeretném Kushinát cosplayelni a genin ruhájában. Két paróka közül nem tudok választani, melyik lenne a jobb?
Nyugodtan linkelhettek mást is, de eddig csak ezeket találtam, aminek jó a színe, formája és árban is jó.
2. kérdés: Valakinek nincs valami ötlete, hogy a 'zoknit' hogyan csinálhatnám meg? Gondoltam arra, hogy egy cicinadrágnak levágom a tetejét, de nem tudom, hogy ebből mi sülne ki oO
3. kérdés: A conokon szokott sok Kushina lenni?
Előre is köszönöm a válaszokat?
1. Nekem az 1. paróka jobban tetszik, a színe is nagyon szép. ^^
2. Szerintem is jó a cicanadrág-levágás. Én legalábbis ezt a technikát fogom alkalmazni egy másik kari hasonló zoknijához. :3
3. A tavaszin láttam egyet (az egyik csodálatos fotómon látható is messziről :') [link] (a képbe belepofátlankodó ujjamért elnézést kérek xD)), de sok Kushina semmiképp nincs. :))
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor úgy látom az első paresz nyert ^_^ Yumi a tiéd is nagyon szép^^ Én is néztem ezt a fajtát, de a frufruval nem tudnék mit kezdeni...
Timey köszi a képet *v* nem tudom hány con képeit néztem már végig, de eddig sehol se találtam Kushina clospayert. Azért jó tudni, hogy nem csak nekem tetszik a karakter^^"
Majd kommentelek a cicanacis fejleményekről :)
1x:az elsőt válaszd a második olyan erza-s
2. kushinának zokni? o.oezt nem értem,... haacipőre gondolsz jó lesz egszandál
3. nemtom én modoconra fogok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!