Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegségen mennyire lehet poénkodni, hogy ne legyen sértő?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aki nyíltan vállalja a másságát. Ha szóba kerül a dolog, mit illik és mit nem?2013. márc. 12. 23:20
1/8 fospuska válasza:
nekem van pár meleg ismerősöm,de telibe b.zizzák egymást-kizárólag viccből. attól függ,milyen régóta ismered és milyen viszonyban vagytok.
2/8 anonim válasza:
ha nem gúnyosan teszed és tudja hogy nem sértésnek szánod akkor lehet vele poénkodni
3/8 anonim válasza:
lehet poénkodni, cask ne sértegesd. ha vállalja akkor egyben azt is vállalja hogy jópár b.uzis vicc célpontja lesz :D de nagyon függ tőle, hogy mennyire vagytok jóban. Én bi vagyok és folyton kapom a bzis poénokat a barátaimtól, hát ez van akkor kontrázok visszakézből aztán röhögünk egy nagyot. nekem ez kb olyan mintha a hajamon poénkodnának. :)de pl ha olyan mondja akivel nem vagyok olyan jóba akkor nagyon be tudok kattanni..
4/8 szamo77db válasza:
Szerintem nem szabad ebbe a témába belemenni! Ez az ő legbensőbb magánügye és nem tartozik senkire.
5/8 anonim válasza:
Engem pl. nem sért, ha poénból előjön a téma, sőt, merem állítani, hogy én nevetek rajta a legjobban. Csak az bánt, ha mondjuk valamilyen érvelés során ezt hozzák fel ellenem, pláne, ha semmi köze nincs a témához. (Gondolok itt az olyan érvekre, hogy "Minek hallgassak egy b*zira?!")
6/8 anonim válasza:
Legjobb barátom tudja, hogy meleg vagyok és szokott poénkodni, de nem zavar, tudom, hogy nem bántani akar ;) 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!