Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A hozzám legközelebb álló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hozzám legközelebb álló barátom bevallotta, hogy homoszexuális. Hogy dolgozzam ezt fel?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már erről, de Még nem találkoztam homoszexuális emberrel, és ez eléggé megrendített. Eléggé toleráns vagyok, de már sehogy se tudok ránézni... Ha eszembe jut, a gondolatok.. Szörnyű. Nem undorodok tőle, és teljes mértékben a barátom továbbra is, de nem tudom mit tegyek. Az egész teljesen lesokkolt. Segítsetek, kérlek! L

2013. márc. 1. 16:59
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Mielőtt bárki elítélne, nem hinném, hogy ha ti 14 évesen szembesülnétek ezzel, olyan jól fogadnátok! Ha igen, akkor le a kalappal. A fiú egészen kis korom óta a barátom, ezért olyan hihetetlen az egész. Köszönöm annak, aki próbált segíteni, már sikerült túllendülnöm az egészen. Eddig is elfogadtam úgy, ahogy van, ezután is el fogom feltétel nélkül fogadni.
2013. márc. 4. 13:35
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Engem ötévesen sem sokkolt a dolog.
2013. márc. 4. 14:43
 23/30 anonim ***** válasza:
78%
B*szki, nem agydaganata van a barátodnak, hogy ezen ennyire kiborulj! Egyébként a jövőben jobban járna a barátod, ha ilyen felfogással megkímélnéd magadtól.
2013. márc. 4. 16:55
 24/30 A kérdező kommentje:
Milyen felfogásommal? Hogy elfogadom őpt? Miért meg sem kéne rendítenie a dolognak? Fú, de imádom a GYK-t mikor felteszek egy kérdést, és kapok egy ismeretlentől egy személyes jótanácsot.
2013. márc. 4. 17:17
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tetszik a gyk, minek jössz ide. itt ismeretlenek fognak válaszolni.
2013. márc. 4. 18:18
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb meglepődni. Jé, erre nem számítottam, értékelem, hogy bízol bennem. Kész. Ha eddig sem képzelted magad elé a nemi életét, ezután sem kell.
2013. márc. 4. 20:46
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ha eszembe jut, a gondolatok.. Szörnyű."

Szerinted ő hogyan érez, amikor belegondol, hogy neked vaginád van? Undorító!!!

2013. márc. 4. 22:27
 28/30 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj, tudod nekünk a legjobb barátunk kislányáról derült ki pár napja, hogy leukémiás. Ez valódi PROBLÉMA, ami tényleg megrendítő és amit tényleg borzasztó nehéz feldolgozni, a melegséggel ellentétben. Úgyhogy elmész te a francba, a barátodat pedig engedd el, hadd találjon normális barátokat. Egyszerűen undorító vagy és ne takarózz itt a koroddal, mert az érzelmi intelligencia nem korfüggő. Na köszöntem.
2013. márc. 4. 23:00
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nálunk a rokonságban derült ki valakiről, hogy meleg. Van egy 13 éves húgom, aki ezzel a rokonnal különösen szoros kapcsolatot ápol. Neki is személyesen mondta el a srác. Húgom meglepődött, aztán megvonta a vállát, hogy oké, ez van. Másnap aztán ugyanúgy küldte neki boldogan a viberes üzit, hogy ötöst kapott a suliban mint eddig máskor is. Úgyhogy itt te vagy az, aki tényleg ocsmányul viselkedik.
2013. márc. 4. 23:06
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
remélem minél hamarabb túl fogod magad tenni ezen az apokaliptikus csapáson...
2013. márc. 5. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!