Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hozzám legközelebb álló barátom bevallotta, hogy homoszexuális. Hogy dolgozzam ezt fel?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már erről, de Még nem találkoztam homoszexuális emberrel, és ez eléggé megrendített. Eléggé toleráns vagyok, de már sehogy se tudok ránézni... Ha eszembe jut, a gondolatok.. Szörnyű. Nem undorodok tőle, és teljes mértékben a barátom továbbra is, de nem tudom mit tegyek. Az egész teljesen lesokkolt. Segítsetek, kérlek! L2013. márc. 1. 16:59
11/30 anonim válasza:
18:13
Gondolom a srác nem a barátod.
Ha valakinek a BARÁTJA meleg az teljesen más.
A barátok a magánéletükről is mesélnek egymásnak.
12/30 anonim válasza:
Szerintem is vagy hiányzik a vonzódása, vagy mégsem vagy olyan toleráns, mint hitted.
13/30 anonim válasza:
talál mást nyugi... nagy dolog
14/30 Bresalio Nagy válasza:
Csak nekem tűnik úgy, h a kérdésben említett szereplő lány? Csak mert mindenki srácként beszél róla... De ha homoszexuális, és egy lányba volt szerelmes, akkor sztem lány... Sztem ez így állna össze. xD Sztem a probléma is az, h a kérdező heteróként nem tud mit kezdeni azzal, h egy másik lány volt szerelmes belé... nem?
15/30 anonim válasza:
Tök érdekes, mert nálunk mikor kiderült az egyik barátnőnkről, hogy leszbikus, akkor jó az első pillanatban mindenki ledöbbent, de aztán b. 1 óra alatt ez elmúlt, és pár nap múlva meg már tök normális volt, és mi inkább kérdezgettük, mert mindenkit érdekelt, nem azt mondtuk, hogy jó, akkor mostantól nem beszélünk a szerelmi életedről.
16/30 anonim válasza:
Amúgy az nekem sem volt teljesen egyértelmű, hogy most fiú vagy lány?
17/30 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, a barátom srác. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. márc. 2. 11:21
18/30 anonim válasza:
Az mondjuk sokkal sokkolóbb lenne szerintem, ha vagy te is fiú lennél, vagy a barátod lány, mert akkor attól tartanál, hogy úristen, mi van ha beléd szeret. Az tud ijesztő lenni egy heteró számára.
Így legalább nézd a jó oldalát: nem fogja egy románc elrontani a barátságotokat.
Nyugi hamarosan biztos feldolgozod majd.
19/30 anonim válasza:
Nem értem, ezen mit kell "feldolgozni".... Vagy én vagyok rosszul bekötve, hogy én ezt nem fognám fel tragédiaként? Én is meglepődnék, de utána megfognám a kezét, és megköszönném a bizalmát, ha nekem egy ilyet bejelentene a legjobb barátom.
20/30 anonim válasza:
Küldd el neki ezt a kérdést, sztem a probléma magától meg fog oldódni. Én legalábbis nem szeretnék a barátja lenni valakinek, aki így gondolkodik rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!