Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexualitás átalakítható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitás átalakítható hipnózissal?

Figyelt kérdés

2013. febr. 26. 08:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
11%
nem... csak azt deritheti k ia hipnozis, hogy valaki miért lett homoszexuális
2013. febr. 26. 09:01
 2/24 anonim ***** válasza:
0%
ha nem genetikai hanem valminek a hatására lett, akkor vissza lehetne fordítani, nem?
2013. febr. 26. 09:07
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

09:07

milyen hatásra gondolsz?

Megharapta egy pók és meleg lett?

Én még soha nem találkoztam olyan meleggel, aki valamilyen behatásra lett volna meleg.

Ők nem változtak. Soha egy percig se voltak heterok.

Persze sok olyan van, hogy csak később tudatosul benne, hogy mi a helyzet, vagy csak egyszerűen képtelen volt elfogadni magát.

2013. febr. 26. 09:23
 4/24 anonim ***** válasza:
78%
2.es vagyok, 1.-es válaszára kérdeztem ezt a hatást.
2013. febr. 26. 09:24
 5/24 anonim ***** válasza:
0%

Itt olyan hatásra gondolok elsősorban, mint a gyermekkori trauma, illetva a lányokban való fiatalkori csalódások. Ezek a negativ érzések elraktározódnak ha tetsizk ha nem a tudatalattiban, és késöbb ezek hatására fordulhat ki az ember lelke olyan mértékben, hogy homoszexuális lesz.

A hipnózis pontosan erre alkalmas, hogy a kiinduloókokat feltárják vele és így egy jo pszichiáter, terapeuta tudja kezelni őket. De ők is csak a lelkükben tehetnek rendet, ha valaki "bebuzul" akkor olyanrol még nem hallottam, hogy kigyógyúltak volna belőle.

2013. febr. 26. 09:27
 6/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem, miért nem fogják fel az emberek, hogy ez születés előtt dől el az agyban. Genetika. Ennyi. N
2013. febr. 26. 11:38
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

A homoszexualitás nem betegség, így nem lehet kigyógyulni sem belőle. A kialakulásának oka még mindig nem ismert pontosan, valszeg több is lehet, de hosszú távon ilyen alapvető, ösztönös dolgokat nem lehet megváltoztatni hipnózissal.

És igen, hallottam arról a brit tévé-illuzionistáról, aki azt vállalta el, hogy egy heteró férfiből meleget csinál hipnózissal, de ez is garantáltan szemfényvesztés (ezért is hívják illuzionistának).

2013. febr. 26. 12:14
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Valaki azért meleg, mert annak született. Ilyen, ez van a természetében. Ugyanúgy, mint ahogy te érzed 13 évesen, hogy csinos az osztálytársnőd, a meleg pasi felfigyel rá, hogy de cuki a kiss zolika. Lehet elnyomni meg nem tudomásul venni, meg úgy tenni, mintha nem számítana, csak azzal az ember semmit nem ér el, meg csak kínlódás van ezekből. Egyébként meg miért kéne hipnotizálni valakit, hogy ne legyen meleg? Ez nem olyan, mint valami ártalmas szenvedélybetegség, amiről le kell szokni. Melegnek lenni tök normális. Ez olyan, mint valakit kihipnotizálni abból, hogy hetero legyen. Lehetetlen.
2013. febr. 26. 12:14
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

"Itt olyan hatásra gondolok elsősorban, mint a gyermekkori trauma, illetva a lányokban való fiatalkori csalódások. Ezek a negativ érzések elraktározódnak ha tetsizk ha nem a tudatalattiban, és késöbb ezek hatására fordulhat ki az ember lelke olyan mértékben, hogy homoszexuális lesz."

Így senki se lesz homoszexuális, max. sorozatgyilkos, vagy nőket módszeresen megerőszakoló.

Ez olyan, mintha valaki egy gyerekkori trauma miatt egyszer csak kecskévé változna, vagy kinőne még egy lába.

2013. febr. 26. 15:43
 10/24 anonim ***** válasza:
84%
A pedofília mentális zavar, és nem mellesleg káros a gyermekekre nézve. A melegek nem ártanak senkinek.
2013. febr. 26. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!