Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualitás átalakítható hipnózissal?
09:07
milyen hatásra gondolsz?
Megharapta egy pók és meleg lett?
Én még soha nem találkoztam olyan meleggel, aki valamilyen behatásra lett volna meleg.
Ők nem változtak. Soha egy percig se voltak heterok.
Persze sok olyan van, hogy csak később tudatosul benne, hogy mi a helyzet, vagy csak egyszerűen képtelen volt elfogadni magát.
Itt olyan hatásra gondolok elsősorban, mint a gyermekkori trauma, illetva a lányokban való fiatalkori csalódások. Ezek a negativ érzések elraktározódnak ha tetsizk ha nem a tudatalattiban, és késöbb ezek hatására fordulhat ki az ember lelke olyan mértékben, hogy homoszexuális lesz.
A hipnózis pontosan erre alkalmas, hogy a kiinduloókokat feltárják vele és így egy jo pszichiáter, terapeuta tudja kezelni őket. De ők is csak a lelkükben tehetnek rendet, ha valaki "bebuzul" akkor olyanrol még nem hallottam, hogy kigyógyúltak volna belőle.
A homoszexualitás nem betegség, így nem lehet kigyógyulni sem belőle. A kialakulásának oka még mindig nem ismert pontosan, valszeg több is lehet, de hosszú távon ilyen alapvető, ösztönös dolgokat nem lehet megváltoztatni hipnózissal.
És igen, hallottam arról a brit tévé-illuzionistáról, aki azt vállalta el, hogy egy heteró férfiből meleget csinál hipnózissal, de ez is garantáltan szemfényvesztés (ezért is hívják illuzionistának).
"Itt olyan hatásra gondolok elsősorban, mint a gyermekkori trauma, illetva a lányokban való fiatalkori csalódások. Ezek a negativ érzések elraktározódnak ha tetsizk ha nem a tudatalattiban, és késöbb ezek hatására fordulhat ki az ember lelke olyan mértékben, hogy homoszexuális lesz."
Így senki se lesz homoszexuális, max. sorozatgyilkos, vagy nőket módszeresen megerőszakoló.
Ez olyan, mintha valaki egy gyerekkori trauma miatt egyszer csak kecskévé változna, vagy kinőne még egy lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!