Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lesz a homoszexuálisok társadalmi
megítélése Magyarországon 20 év múlva?
10:47 100X inkább legyek buta mint homár.
Közösséget vállaltak "emmával",mert senki nem próbált tőle elhatárolódni,hagyták hogy a sor elején parádézzon.Egyébként is a vonulás csak politikai provokáció-a tévesen értelmezett áltolerancia diktatúráját szeretnék vele demonstrálni.
Magyarországon sem 20,sem 220 év múlva nem lesz társadalmi tényező a fartúró mozgalom-bár páran erről álmodoznak a baloldalon.Itt még létezik az egészséges,archaikus,romlatlan "paraszti" mentalitás,ami kiveti majd magából ezeket a ferde,életellenes "értékeket".
2012. nov. 18. 15:00
A te nagy egészséges,archaikus,romlatlan "paraszti" mentalitásod miatt rothad ez az ország abban a fertőben ami miatt minden olyan ember akinek van egy kis esze, és mersze, az "elmenekül" innen....
2012. nov. 18. 15:10
Valamint ez az egészséges,archaikus,romlatlan "paraszti" mentalitás miért nem tudta megmenteni az országot attól a gazdasági, társadalmi és szellemi csődtől, amiben most van?
2012. nov. 18. 15:19
Pont a liberális országrontás miatt menekült el mindenki.Nem a magyarság önmegtartó,egészséges népi szellemisége miatt,mert az éppenséggel segített túlélni 1000 éven át az idegen,káros szellemi hatásokat.Meg a kilátástalan jövő okán vándorolnak ki,amit politikus patrónusaitok és bankáraik teremtettek,a népsorsrontó,csaló frankos devizahiteleikkel.Az abortusz elüzletiesített liberalizációjával,az ország külföldi lejáratásával,Magyarországnak ártó piaci lobbikkal,törvénytelen privatizációkkal és lehetne vég nélkül sorolni az okokat.
2012. nov. 18. 15:46
"Pont a liberális országrontás miatt menekült el mindenki."
Olyan országokba ahol ha nem is liberálisabbak, de mindenféleképp toleránsabbak az emberek?!
2012. nov. 18. 15:53
"magyarság önmegtartó,egészséges népi szellemisége miatt"
Ugyan már! Több száz éven keresztül, az egész ország egy nagy kupleráj volt. Nem semmi tombolás volt errefelé. A nyugati úriemberek csak pislogtak. Mindenféle "szolgáltatás" volt errefelé. Mátyás király alatt, csak úgy libbentek a szoknyák.
2012. nov. 18. 17:00
Én is meleg vagyok, és szerintem teljesen átlagos, szóval tőlem is kérdezhtesz nyugodtan! Szerintem én sem fogok itthon maradni, mert az emberek itthon ezzel nem tudnak mit kezdeni, sokan teljesen elhatárolódnak tőle, nem is kíváncsiak rá, milyen egy meleg ember élete. El kell hogy mondjam, teljesen ugyan olyan, mint bárki másé, csak több benne a megpróbáltatás és a beszólogatás. (most mondhatjuk, hogy sok melegen nem látszik,de sztem valamilyen szinten mindenkin látszik). Szerencsére az én családom normális, elfogadnak olyannak amilyen vagyok. Nagyon sajnálom azokat akiknek nincs ilyen szerencséjük. Egyébként pedig azt gondolom, hogy így is lehetnék itthon értékes része a társadalomnak ügyvédként, de ha az emberek nem tudnak így elfogadni, akkor sajnálom.
2012. nov. 22. 18:31
ja és 18 éves vagyok, és teljesen normálisnak gondolom magam annak ellenére, hogy az én ágyamban, nem ellenkező neműek járnak.
11-22 18.31
2012. nov. 22. 18:32
Én is elmegyek innen. Még szerencse, hogy én még normálisan elvégezhettem az iskoláimat. A röghöz kötésből és a többi új jogszabályból szerencsére kimaradtam.
2012. nov. 22. 21:06
Remélem addigra találnak gyógyszert, vagy valamilyen megelőző kezelést a dologra, és nem születnek többet meleg emberek.
Egyébként szerintem 20 év múlva már világ sem lesz, pláne nem Magyarország, vagy legalábbis nagyon más lesz minden, de jobb biztosan nem, csak rosszabb!
2012. dec. 20. 23:48