Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek milyen lesz a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen lesz a homoszexuálisok társadalmi megítélése Magyarországon 20 év múlva?

Figyelt kérdés
Toleránsabb lesz a társadalom? Nyíltabban felvállalhatják majd másságukat? Házasság, gyerekvállalás stb.?

2012. nov. 14. 21:33
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
12%
Kedves #9, kifejtenéd, mégis miért számítana egy ország "fejlettebbnek" csak azért, mert tolerálják az efféle devianciákat? Ha pedig simán a gazdasági/technikai/egyéb fejlettséget érted alatta, akkor azt, hogy miért pont ebben kéne őket követni?
2012. nov. 14. 21:57
 12/43 anonim válasza:
85%

Ohhhh és az hol marad hogy a magyar ember kedves, megértő és empatikus?:) Mindenki olyan elfogult. Ha a gyerekben hajlam van akkor tök mindegy mit lát és mit nem. ha nincs akkor nem befolyásolja. És ha ígynevelik? Attólmég lehet boldog.. csak egyet felejt el mindenki.. hogy ŐK UYGAN OLYAN emberek! Én védem őket. Van ismerősöm barátom akik nem ellenkező nemükhöz vonzódnak. Nem tudtam eleinte.. már megkedveltem megszerettem barátnak nézek rá. És mikor ez kiderült .. HÁT miért néznék rá másképp?? Szóval így kéne gondolkodni. 21L

Egyébként ha nekem tetszik egy lány én biztos nem foglalkoznék más véleményével. Mindenki a magáéval foglalkozzon hiszen senki sem tökéletes ismétlem senki SE.

További szép estét! =)

2012. nov. 14. 22:12
 13/43 anonim ***** válasza:
21%

Ha továbbra is egy szál tangában mennek felvonulni akkor ne is várják,hogy majd elfogadják,meg komolyan veszik őket.

Ez körülbelül olyan mintha egy szál boxerban elindulnék,hogy én most forradalmat robbantok ki.Nem kell mondanom,hogy nagy valószínűséggel,csak kiröhögnének és senki se venne komolyan.

B*ziknak nem adnék gyereket,mert nem hiszem,hogy jó hatással van egy gyerek fejlődésére az ilyesmi.

2012. nov. 14. 22:25
 14/43 Béla211 ***** válasza:
92%

Ha így folytatjuk.Magyar ország sem lesz... És most a széthúzásra gondolok nem arra, hogy ki meleg ki nem. Nézzük csak október 23 kát mi volt nem együtt ünnepelt a nép és emlékezet meg azokról akik a szabadságért harcolt hanem külön-külön és majd nem hogy egymást szidták. Nem hogy inkább normálisan megemlékeztek volna együtt. Politikától függetlenül.A homofobóknak meg azt kén ne felfogni ,hogy egy homosexuális teszem azt én ugyan úgy dolgozom és fizeti az adót ráadásul jóval többet mint a családosok. Ha minden meleg fogná magát és kimenne külföldre hirtelen azt hiszem megnézhetné magát az ország... Így is szenved már az ország attól ,hogy a diplomások kimennek külföldre sokan azért ,mert melegek és itt nem fogadják el őket.Amúgy meg néz meg egy két meleg felvonulás videót alig van egy két tangás félmeztelenül táncoló homosexuális. A nagy többség nem ilyen.

meleg: Férfi/26

2012. nov. 15. 04:05
 15/43 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem össze sem lehet majd hasonlítani a mostanival. Manapság már a média nem fér leírni a valóságot (öngyilkosságba hajszolt meleg fiatalok, homofób támadások), így a melegek áldozatokként jelennek meg sokszor, akiket egyre több híresség a védelmébe vesz.

Bár én budapesti vagyok, itt zongorázni lehet a különbséget a generációk között. A legtöbb fiatal természetesnek veszi, hogy pár év múlva a melegek szabadon házasodhatnak és gyereket vállalhatnak.

2012. nov. 15. 11:33
 16/43 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem akkor mi a heterók megyünk az Andrássyi úton rendőrsorfal közepette heteró büszkeség napot tartani.

Biztos jól megdobálnak majd bennünket paradicsommal.

2012. nov. 15. 14:54
 17/43 anonim ***** válasza:
91%
Jaja, szerencsére a fiatalabb generációkban sokkal nagyobb ezen dolgok elfogadásának aránya, úgyhogy szerintem egyértelmű...
2012. nov. 15. 15:13
 18/43 anonim ***** válasza:
94%

Nem azt mondtam, hogy ettől fejlettebb lesz az ország. Egyszerűen csak jobb lesz benne élni. Mert ki akarna olyan országban élni, ahol nem lehet önmaga, és titkolnia kell a valódi érzéseit, mert egy-két hadd ne mondjam milyen ember nem tudja elfogadni, ha valaki MÁS. Mi bajod lesz attól, ha azonos neműek szeretik egymást? Mióta bűn valakit szeretni?! És ha a felvonulás annyira zavar egyeseket, akkor miért nem lehet arra az egy napra elkerülni azt a környéket? És ha a heteroknak lehet az utcán, a buszon, a parkban a padon stb csókolózni, fogdosni egymást GYEREKEK szeme előtt, akkor ezt egy melegnek miért nem szabad?

Melegek mindig is voltak, és mindig is lesznek! Mindenhol jelen vannak az egész világon. Attól, hogy megdobálják őket paradicsommal, nem gondolják majd meg magukat, és élnek heteroként. Békésen is lehet egymás mellett élni, és remélem erre egyszer majd a magyarországi emberek is rájönnek, és akkor talán élhetőbb lesz ez az ország. :)

2012. nov. 15. 15:49
 19/43 anonim ***** válasza:
66%

Engem nem érdekel, hogy valaki meleg, vagy sem. Az egyik legjobb munkakapcsolatom is meleg.

Engem az zavar, hogy felvonulás címén, a farkukat mutogatják közösülést imitálnak, 15- ös IQ- val kiabálnak mindenféle trágárságot. Tisztelet a kivételnek, mert ilyenek is vannak.

És mivel vannak, nekik kellene a kezükbe venni azt a témát, és meggondoltan átalakítani egy rói fesztiválról egy valóban meleg bemutatkozó napot, ahol megmutatnák, hogy a melegségük ellenére is értékes tagjai lehetnek ennek a társadalomnak. Ha most megnézünk egy ilyen felvonulást, az elején még vannak értelmes emberek, de hátrább az állatnál is csökevényesebbek vonulnak Olyan viselkedési mintát produkálva, hogy az tényleg felháborító, és joggal féltik a gyerekeket ezek behatásaitól.

2012. nov. 15. 18:06
 20/43 anonim ***** válasza:
88%
Őszintén megmondva még sosem láttam a felvonulást, de elhiszem, hogy vannak olyanok akik rendesen leviszik a színvonalat... De akkor sem ez alapján kéne megítélni az összes meleget, mivel a többségük el sem megy. Arról nem is beszélve, hogy a heterok között is vannak botrányos emberek, mégis van joguk házasodni, gyereket örökbefogadni stb. Akkor hogy is van ez?
2012. nov. 15. 18:53
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!