Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Egy kutatást szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Egy kutatást szeretnék végezni. Kinek melyik típus jön be a legjobban?

Figyelt kérdés

-affektáló, hajtűdobáló, lányosabb rucik

-nyunyoka (lányos de azért nem annyira)

-közepes, tehát se nem túl férfias se nem túl lányos

-férfias

-extra férfias igazi macsó

-érzelmes közepes férfiassággal

És azt is írjátok oda, hogy ti esetleg "nyunyok" lányosak vagy férfiasak vagytok.

2012. okt. 4. 21:49
1 2 3 4 5 6
 31/57 I <3 Bears ***** válasza:
Meleg vagyok,soha nem szexeltem még senkivel de szerintem a megfelelő emberrel a passzívság is jó.Szóval uni vagyok.Nemtudom hogy hol írtam hogy bi lennék,de vagy rosszul emlékszel vagy szét voltam csúszva és idiótaságot írtam.
2012. okt. 5. 21:55
 32/57 anonim ***** válasza:
50%
Jómagam férfi volnék és férfit is keresek, így a hímringyók, nyunyeszok és egyéb androgün létformák nem jönnek be. Nem a nőt keresem a férfiakban, hanem a férfit. Jómagam is ennek megfelelően élek.
2012. okt. 5. 23:54
 33/57 anonim ***** válasza:
2,3,6, esetleg 1 és 4, de az ritka. Én kb. 3.
2012. okt. 6. 00:02
 34/57 anonim ***** válasza:

- nyunyóka, közepes, férfias, érzelmes. Ez a 4 jöhet :)

kicsit lányosnak tartom magam de mások nem így gondolják

2012. okt. 6. 01:05
 35/57 A kérdező kommentje:

21.53 te régóta csak a fiatalokhoz vonzódsz?

aham bears lehet rosszul emlékszek

am az h egy meleg férfinak egy nyunyo tetszik attól még nem a nőt keresi benne

attól h egy kicsit lányos egy fiú nem nő

hallottam olyat is hogyha vkinek a nyunyok jönnek be és nem a férfias pasik akkor inkább nőt keressenek

2012. okt. 6. 09:14
 36/57 anonim ***** válasza:

Közepes, férfias és az érzelmes típus jön be.

Közepes pasi vagyok szerintem.

Meleg, 27 éves

2012. okt. 6. 09:43
 37/57 IamME21 ***** válasza:

nekem a férfias fiúk jönnek be. nem, az a macsó, hanem az átlagos. én magam lányos vagyok, de nem az az affektálós, hajtűdobálós p.icsa, csak úgy közepesen.

17f

2012. okt. 6. 17:23
 38/57 anonim ***** válasza:

Én: 18 éves, meleg, divatos, normális testalkat (178cm/64kg), nagyon kicsit lányos (annyiban h érdekel a divat)

Ami bejön: SEMMIKÉPPEN SEM AZ 1. (nagyon nem bírom az ilyen "csőb.zikat")

Az hogy valaki férfias szerintem nem = azzal, hogy ilyen nagy macis típus. Na az ilyen macis, szőrös (testen is és nagyon) típust nem szeretem még, Ezen kívül jöhet az érzelmes, közepesen férifas, kicsit borostás arcú (szerintem az nagyon szexi olyan 24-26 között), és a nyunyóka is, ha az azt is jelenti, hogy fiatal, ultrahelyes, finoman kockás hasú, divatos, stílusos és szexi, szóval ha ezt jelenti akkor ez jön be a leginkább.

Ja és nagyon fontos, hogy művelt legyen, nem szeretem a sülthalakat.

2012. okt. 6. 18:42
 39/57 anonim ***** válasza:
91%
ja és még én sem találtam olyan meleg fiút aki igazán bejött volna (vagy csak nem tudtam hogy meleg) sajna mind olyan heterós, aki meg fent van meleg oldalakon mind süt...
2012. okt. 6. 18:43
 40/57 Bresalio Nagy ***** válasza:
89%

Amúgy nem tudom, h a kérdező tőlem kérdezte-e, h állandóan változik-e, h mi jön be, meg h egy nyunyóhoz nem egy férfias illene-e. (Ha a számot nem is, de a nevet odaírhatta volna azért. Azért (is) íratom ki a nevemet, h lehessen rám normálisan hivatkozni, ne a számokkal kelljen bénáskodni.) De sztem akár tőlem is kérdezhette, ezért inkább leírom. xD

Szóval. Igen, ez igaz, h állandóan változik, h milyenek jönnek be. De ez sztem normális is, még csak 18 éves vagyok. Mondjuk az már furább lenne, ha egy 40 éves írná ezt, aki már egy kifejlett, érett felnőtt, de nálam sztem ez még természetes.

Amúgymeg mi ez, h mi "illene"? Egyrészt, én azért járok vkivel, mert nekem tetszik (a személy is, meg az a tény is, h vele járok), nem pedig azért, mert másnak. Én ezzel nem másoknak akarok megfelelni, nem annak, h más szerint mi "illene".

Amúgymeg attól, h nem vagyok az a nemtommilyen férfias megjelenésben és viselkedésben, attól még nem az van, h nőként heteroszexuális kapcsolatot keresek. Ez az "egy nyunyóhoz egy férfias illene" olyan volt, mintha azt mondanád, h egy nőhöz egy férfi illene. Én viszont nem vagyok nő attól, h nyunyóka vagyok. Nem erről szól egy meleg kapcsolat. Nem arról, h ellenkező neműek a felek, vagy h ha azt egyszer nem lehet letagadni, h mindketten férfiak, akkor legalább a jellegük legyen különböző, a heteroszexuális szerepek mintájára; hanem arról, h hasonlóak. Ha az megfér, h egyáltalán 2 férfi járjon egymással (és márpedig igen), akkor az mért nem, h mindketten nyunyókák legyenek?

Amúgymeg ez tényleg igaz, h nem kéne azért az affektálókat se elítélni. Nem ártanak vele senkinek, akkor meg most mért rossz az, h olyanok? Nem csak azok lehetnek értékes emberek, akik egy nemi sztereotípia-rendszernek megfelelően élik meg a férfiasságukat/nőiességüket (pl. "ha férfi vagy, legyél erőteljes, domináns, nem affektálós" stb.). Hanem azok is, akik sz*rnak ezekre a sztereotípiákra, és egyéni módon szeretnék megélni a nemiségüket. Olyan tünetekben, amiket ők maguk éreznek esetleg vmiért olyannak, amikkel ők azt meg tudják élni, nem pedig olyanokban, amiket mások mondanak nekik, h hogy kéne.

2012. okt. 7. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!